DIUMENGE 11 GENER (17:00.H) CF AMPOSTA - UE RAPITENCA.

diumenge, 5 d’octubre del 2008

CF POBLA MAFUMET 2 - CF AMPOSTA 2.

31 comentaris:

  1. Escrit per : Anònim
  2. Ola bona tarde!!!

    Gols de Ribi i de Pitarque.

    Resultat 2-2

    Expulsat en dos targetes grogues Pinto i la setmana que bé no podrà juga.
    1 TARGETA per protesta al arbit i l'altra per fer falta per detràs.

    Essperem la setmana que bé que hagin molts d'aficionats al camp i que entre TOTS puguesim GUANYA.

    bona setmana a tots.

    ANIMS AMPOSTA!!!!!!!!!
    VISKA L'AMPOSTA!!!!!!!
    VISKA EL FUTBOL!!!!!!!!

  3. Escrit per : Anònim
  4. increible lo de hoy, el amposta gana a la primera parte con uno menos 0-2 y con dos faltas directas en los minutos finales y 2 ocasiones delante del portero para meter empatan el partido, increible! espero que los jugadores no se vengan abajo despues de este duro palo y que sigan jugando como lo han hecho hoy que han hecho un buen partido, algun dia cambiara esta mala suerte y estaremos entre los primeros seguro, ya que la realidad es que hay ungran equipo. animo amposta

  5. Escrit per : Anònim
  6. avui he estat al camp de la pobla i el partit la perdut el senyor Fabregat i el senyor Pinto, el primer perque fa uns canvis que vamos, sembla k hagi de fer canvis obligatoriament, en un partit on desde el minut 38 jugavem amb un home menys i els 10 homes k estaven jugant estaven ficats al partit hi ha fet els canvis i desde llavors s'ha jugat amb 7 homes perque els k han entrat semblava k haguessin jugat 130 minuts anaven caminant. Em sembla que avui si no hagues tocat res de res s'haurien tret els 3 punts, i pel k fa a Pinto un home k diuen k te tanta experiencia a 3a divisio, sembla mentida k el puguin expulsar d'akesta manera tant TONTA (una per protestar i l'altra per fotra-li un cop de colze a un davanter de la Pobla despres d'una pikabaralla k hi ha hagut amb un niñato de la Pobla, i com k anava kalent au vermella i auto-expulsat)
    el k haurien de fer la directiva es un plantejament i SERIOS, pk hi ha judadors kom SIMON k per nadal ja li podrien posar un llacet i regalar-lo perque si el volen vendre no en donaran ni un duro perque no val ni una peseta.
    sense dubte avui senyor FABREGAT se li han escapat a voste 2 punts del camp de la Pobla.i si molt m'apures els altres partits tant a casa com a fora tambe els ha perdut voste amb els invents dels canvis k fa,deixis estar d'invents k al futbol ja esta tot inventat!!!!! i han de jugar ki ha de jugar si es vol fer algu akest any.

    ah! i k se recuperin aviat Manolo puig, jose Lucha, Gustavo i Alberto
    perque l'ekip els necesita YA!!!

    anims amposta!!!

    ah x cert i SANTI ACEDO k li pasava algu, perque avui era un partit per ell.era un partit per un davanter veterà i amb pikardia.

  7. Escrit per : Anònim
  8. Mira listo de turno es molt facil critica i tu eres el primer .Critica a Fabregat o a Pinto(perdo es de gilipollas)Pinto es lo millor central que en tingut en molt de temps,si a fallat 1 partit per 6 que porta nos a salvat la vida.No nos fiquesem ñirviosos per que les coses surtiran es cuestion de temps

  9. Escrit per : Anònim
  10. anonim tu eres una mescla de guardiola i schuster ,enterat de turno critica menos i anima mes enterado

  11. Escrit per : Víctor Romero
  12. la culpa no es de ningu
    anem a per totes juntes i Fabregat lo ke fa es per el be del ekip

    vamos ampostaaa
    a per totees
    sempre en lampostaa

  13. Escrit per : Anònim
  14. Jo li dono la rao al anonim este...lo qe a dit aixo de fabregat i pinto.
    Te raó.
    Molt malament.

    avore si aqet domenge mos podem emportar los 3 punts a casa contra l cassa

    anim amposta!

  15. Escrit per : Anònim
  16. SEGONS UNA NOTA QUE A ESCCRIT LLUIS,A EBREFUTBOL. FABREGAT LI VA COMENTAR LA SEMANA PASSADA,QUE YA NO CONTA AMB ELL I QUE ES POT BUSCAR EQUIP.
    VER PARA CREER ,PORTEM 2 MESOS,I YA NO CONTEM EN UN JUGADOR,QUE ESTAT LESIONAT I QUE SEGUR QUE HO HAGUES DONAT TOT PER L'AMPOSTA.PATETIC,I ANIMS LLUIS.
    VISCA L'AMPOSTA.

  17. Escrit per : Anònim
  18. A Lluis y a Santi Acedo ayer se reunieron la junta con estos 2 jugadores toda la tarde noche. Es normal si los 2 no estan dando el rendimiento y no estan a la altura de 3 division pues me parece bien que el club tome estas decisiones haber si traen jugadores que rindan bien al menos que corran

  19. Escrit per : Anònim
  20. Estoy contigo hamilton, Lluis que ha jugado poco pero bien visto por fabregat el poco comprimiso con el equipo incluidos los entrenos (no hace falta jugar para ver la falta de actitud del jugador). I Acedo un jugador con poca palabra el cual dijo que este año marxaria por si solo si no daba el rendimiento adecuada en la 3 division, espero sea un señor y cumpla la palabra. Dos jugadores bien pagados que son como si no estuviesenen el equipo.
    ANIMS AMPOSTA

  21. Escrit per : Anònim
  22. Al diari de Tarragona,ja surt de forma oficial,que lo mister no conta en Santi i LLuis,tambe diu que a partir d'ara santi acedo jugara i entrenara en l'amateur.

    Suposo que en breus dies es fitxara algu.esperem que surtigue be.
    Anims als dos i que tingueu mes sort.

  23. Escrit per : Anònim
  24. Les jornades passen, els gols arriben poc i no es guanya cap partit. Sense Lluís, Alberto i Santi Acedo, quins davanters queden? Becerra no té nivell per a jugar a tercera divisió i Ruibal és molt intermitent; els altres Pitarque i Miguel estan com Becerra no tenen prou nivell. A veure a aquestes alçades a quin davanter en categoria troben. Cada cop es confirma més la mala planificació de la temporada.

  25. Escrit per : Anònim
  26. ultim anonim ningu mos pensavem que lluis i santido mos surtirien aixi en tant poc compromis i sense saver que estan a 3 divisio. Alberto s,ha d,operar, contra aixo no pots fer res tendriem que tindre un pitoniso. En quan a Becerra no tens gens de rao es lo que esta mes en forma i lo milloret de l,equip (esta clar que no te gol pero ell fabrica les jugades i els altres son els que han de fer els gols). Ruibal es molt valid per l,Amposta poc a poc s,anira ficant a tope ja veuras.
    Aixo si crec que hem de buscar al davant algo bo on sigui, ja sigue descartes de segona B, o algun jugador que no cobre d,algun altre equip, segur que en la crisi que estem algu hi ha.

  27. Escrit per : Anònim
  28. .... anims, aquest setmana a guanyar!!!!



    ANIMS AMPOSTA!!!


    Sabeu si el fan per alguna radio d'internet?

  29. Escrit per : Miquel
  30. Io confio en lo tridente nastic bece miguelet pitarque son 3 jugadors que han jugat molt de temps junts i es coneixen a la perfecció.

    Este diumenge aprofitar lo factor camp i andurmos los 3 puntets

  31. Escrit per : Anònim
  32. Hi ha rumors de que Manel Cazorla pot tornar a casa, esperem que no sigue un rumor i es compleixi, seria un bon reforç per a l'equip, jugador rapid, golejador i molt llest i coneix lo nostre club a la perfeccio,a vore si et veiem per amposta CAMARON!!!! t'esperem amb los braços oberts.

  33. Escrit per : Anònim
  34. Aquest cap de setmana em faré 400 Km per veure l'Amposta. Estic segur que aquesta setmana guanyaran. En 11 anys de soci serà la primera vegada que veure un partit de l'Amposta a tercera divisió a casa. Em fa molta il.lusió.

  35. Escrit per : Anònim
  36. se sap algo mes sobre el GRAN CAMARON?!!!

  37. Escrit per : Anònim
  38. Bones, el meu comentari es refereix a les baixes de Lluis i Acedo. Estic totalment en contra. Primer perquè a Acedo al final de temporada passada es va optar per renovar-lo i hi ha un contracte, i els contractes estan per complir-los. En Lluis passa el mateix, sabiem el que ens podia donar perquè ja el coneixíem i sabiem d'on venia. Va ser una petició expressa de l'entrenador i ara lesionat el fot fóra. Jo no estic d'acord amb les formes, tampoc discrepo si estan donant el rendiment degut, però quan es firma un contracte s'ha d'acatar fins a l'ultim punt tant els jugador com el club. I ja et dic que al club s'haurà de rascar la butxaca ja que si hi ha un contracte hauran d'arribar a un acord econòmic. Per cert Camaron està jugant al Vall a segona regional, l'equip del seu poble ja que no havia rebut ofertes.

  39. Escrit per : Anònim
  40. Yo vai tenir el gust de ser company de manel i he parlat amb ell, Lo CAMARON esta jugant a valls per motius personals, es va separar de la dona, es un crak dintre del camp, fora i al vestuari, anda que nos emos reido poco jejejeej te echo de menos CAMARON cuidate amigo!!! si per mi fos ya estaria a l'amposta.

  41. Escrit per : Anònim
  42. ES CERT MANEL ESTA JUGAN A SEGONA PER MOTIUS QUE HAS COMENTAT DE LA SEPARACIO, YO TAMBE HE PARLAT AMB "EL TITO CAMARON" SOC EX-COMPANY D'ELL I TENIA ALGUNA OFERTA INTERESANT, PERO NO ESTABA PER AIXO HEM VA COMENTAR, AVUI SI PUC LO TRUCARE, GRANDE CAMARON...MANEL SI LEES ESTO TE QUEREMOS, CUIDATE MUCHO

  43. Escrit per : Anònim
  44. pedazo de directiva que tenemos... Ahora a pagarle a Santi y a Lluis y después a fichar dos tios más jajaja. Y yo me pregunto CRISIS económica? Donde está esa CRISIS???????????????????

  45. Escrit per : Anònim
  46. En lo cas de Santi jo tinc entes que si tenia el contracta hasta fi de temporada, pero tame un contracte verbal que si no tenia un rendiment optim ell mateix marxaria. Per tant s,ha de saber tot. Esta clara k la paraula avui en dia se l,emporta el vent, pero aixo ja depend de la classe de persona que ets. Jo ho tinc clar que si no vol marxar lo fotria al filial.
    En quan a Lluis arribava tots els dies un bona estona despres als entrenos per questio de feina, i aixo a preferent no passa pero a tercera es nota, i clar aixo per respecte als altres jugadors no fa pinya que diguessem (una altra cosa es que no ho savien aixo a l,hora de firmar?)
    Crec que a lluis no li faltaran equips ell no tindra problema si vol marxar.
    Sino a tragarmos-ho tots dos per q jo si que no els hi pagaria per que marxasen, a purgar aqui sense jugar.

  47. Escrit per : Anònim
  48. Fitxem a Camaron Cazorla, es molt gran aquet tio, estaria be veure'l com celebraba los gols al corner,una altre vegada, lo Camaron y Bece quina parella...

  49. Escrit per : Anònim
  50. Vamos haber una cosa es que tengan contrato y otra es que no rindan una puta mierda que es lo que esta pasando ahora si el club cree conveniente que no rinde y eso lo vemos todos que vamos a verlos al campo pues es lo mejor para el club.

    Visca L"Amposta

  51. Escrit per : Víctor Romero
  52. ojala fos real lo de cazorla, i aunke sigue un fracàs vull ke vingue perke es massa grande

    Cazorla sempre estarà als cors del aficionats del futbol ampostins

  53. Escrit per : Anònim
  54. grande cazorla te esperamos con los brazos abiertos, aqui tienes tu aficion que te quiere, 3 punts mes aqueta setmana, visca amposta

  55. Escrit per : Anònim
  56. se sap algo de cazorla si fitxara?

  57. Escrit per : Anònim
  58. VOLEM A CAMARON CAZORLA AQUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, A VORE SI AQUETA TARDE NO S'ESCAPENT LOS TRES PUNTS, CASSA UN EQUIP MOLT DUR, FINS A LA TARDA.

  59. Escrit per : Anònim
  60. AMPOSTA 3
    CASSA 1



    FELICITATS!!!


    ANIMS AMPOSTA!!!!

  61. Escrit per : Anònim
  62. Lo que s'hauria de fer es confiar més en la gent de la cantera, que domés se parla de que si fixar a neste o fixar a l'altre. Per a que t'en as d'anar fora a buscar un jugador si a casa lo tens. I més rendiment que este, si està al nivell, no tel donarà ningú, sinó veigue a becerra o miguel. I en lo cas d'avui a Simó o a Pardo. Són novatos i tenen falta d'experiència, però son molt joves i tenen moltes ganes de demostrar coses. Io per lo menos u veig aixi, que s'han de seguir donant oportunitats a la cantera, que ells són el futur.