DIUMENGE 11 GENER (17:00.H) CF AMPOSTA - UE RAPITENCA.

diumenge, 28 de setembre del 2008

CF AMPOSTA 1 - CE PREMIÀ 1 .

27 comentaris:

  1. Escrit per : Anònim
  2. Avui l'Amposta davant li faltava realitzar correctament l'útim passe.
    Aquest equip ha de seguir lluitant i anar suman poc a poc. L'objectiu es anar partit a partit i traure el màxim de profit.

  3. Escrit per : Anònim
  4. Ens falta un bon delante centre i algun extrem ràpid

  5. Escrit per : Anònim
  6. Tame ens fa falta que els jugadors penquen mes i se ho creguen que estan a 3 divisio. I que s,ha de jugar en sis marxes no en tres.

  7. Escrit per : Anònim
  8. si es veritat en sis marxes però no accelerats, al darrere es fa una feia perfecta, a la mitja es juga bé, però en canvi a la davantera es va accelerat, s'ha de pressionar mes a la defensa rival.

    També vull dir, que molts ho vam criticar, jo inclós, que d'un saque de banda el teu porter no pot agafar la pilota amb les mans, es el cas del minut 35 aprox, de la segona part, al porter de l'amposta.

  9. Escrit per : Anònim
  10. i...


    ANIMS AMPOSTA!!!!
    a seguir sumant punts.

  11. Escrit per : Miquel
  12. El principi del partit pareixia que fabregat havia fet una molt bona elecció posan la devantera Nastic(Miguelet, Pitarque, Becerra) ja que tenien bastantes ocasions però desprès del gol de l'Amposta de repen ia no tenien la facilitat de jugar entre ells com havien mostrat minuts avans.

    Despres de la lesió de Alberto, l'estat de forma de Acedo, i la poca confiança per Eden trovo que es necesitariem algun delante.

    I desde aqui aprofito per dir a membres de la junta/equip tecnic que son asidus a aquest bloc, que pa trovar un delante no teniu que busca molt. El nom es Raul Hernandez.

    I esperem que d'aqui poc veiguesem el verdader pitarque ja que te molt mes talen del que ha demostrat

  13. Escrit per : Anònim
  14. Avui me quedat sorpres amb la cronica del partit al diari SPORT firmada per Cinto. La cronica deia que nomes va existir un equip al terreny de joc que va ser l'Amposta i que en l'unica ocasio que va tindre el Premia va marcar.
    De la mateixa manera que la setmana passada alguns vau criticar la Cronica de dilluns passat al camp del Mataro que deia que va dominar tot el partit el Mataro quan va ser totalment al contrari, la de esta setmana no diu el que realment va passar.
    El premia va jugar molt millor que l'Amposta i gracies que vam treure un empat ja que ells van tenir moltes mes ocasions.
    Per aixo Sr Cinto li demanaria que el proxim partit a casa, a l'hora d'escriure la cronica digui el que realment va passar al camp i no dient coses falses.
    L'Amposta va jugar un partit lamentable. Els jugadors no es creuen que estem a 3ª divisio i no fan ni tres passes seguits i juguen molt nerviosos.Fins que no guanyem el primer partit no es treuran els nervis.
    Per cert l'aficio de l'amposta la vaig veure molt apagada i criticona.Em d'animar mes al equip i donar mes color a l'estadi.
    VISCA L'AMPOSTA

  15. Escrit per : Anònim
  16. Si aho tan pronte vam marcar el gol, l,amposta va baixar automaticament els bracos com si el partit ja estigues guanyat. Pos nooooo! s,ha de seguir lluitant com si estessem encara empatats, mestres no juguessim a un ritme molt alt la major part del partit (no nomes 15 minutets) i amb mes ganes i ritme, aixo es lo k demana la 3 divisio.
    Jugadors com Acedo, Ruibal no estan doant ni el 50%. Gerard ha de ficar 2 marxes mes, Recio esta molt sol al mig del camp (Jrd discrepo amb tu al mig del camp s,ha de rascar molt mes i falta algu a part de Gustavo i Recio) Yuri es del pocs k treballa pero no es el de l,any passat.
    La defensa perfecte, sols Simon dona el cante (no puja la banda, abusa del pelotaso, i no aprofita res el seu potent xut unica arma que te per mi)
    Estic d,acord amb Miquel no entenc la no renoacio de Raul Hernandez un home molt polivalent on podia jugar tant al mig camp com de delanter, i un home en molt de gol. Els fitxatges no han fet oblidar al nostre Raul.
    A vore si en la reaparicio de Lucha desbordem mes per banda.
    Esperem arriben els resultats pronte i segur k tot canviara aixo espero.

  17. Escrit per : Anònim
  18. Crec personalment que la inoperància del nostre equip, vull recalcar "el nostre equip", ja que si la junta directiva s'ha proposat aquest any desanimar al soci que cada diumenge va al camp no ho aconseguirà, es culpa de la mala disposició tècnica del nostre entrenador. El senyor Fabregat no sap situar els jugador al camp i molt menys corregir-los. La culpa no es per manca d'un davanter, si bé es cert que no tenim un migcampiste per a poder fer l'últim pase. Jo se que voste amb el president planifiquen aquesta plantilla de jugadors que no es creuen que estan a tercera divisió i molt menys el 80% daquestos que es fiquen la samarreta ampostina com si es fiquesen un altra. Senyor entrenador cobra molts de diners per no fer funcionar un equip fet a cop de talonari permès pel president, li demano que que menegi fitxa i fique una solució aquest dramàtic principi de temporada.

  19. Escrit per : Anònim
  20. ara dixeu a parir a santi acedo?
    pos no anava a ser este l'any de acedo?
    fa uns mesos me vau maxaca per no entendre la no renovacio de raul hernandez y sergio ruiz, y ara poc a poc el tems posa a cada scu al seu lloc. tot i que no os agrade aquests dos jugadors haguessen vungut molt be pera aquesta categoria.

    VISCA AMPOSTA SEMPRE!!!!!!!!!!!!!
    ANIMS GUSTAVOOOOOOO

  21. Escrit per : Anònim
  22. Per favor anonim, a Raul Hernandez no teu discuteixo pero lo de Sergio Ruiz deu se un xiste perque aquet noi no serveix ni para tercera regional.
    I el comentari se santi acedo no el pots generalitzar, ja que l'any passat vam se molts que deiem que no rendia i ningu va dir que aquest seria l'any de Santi Acedo.
    Ens fa falta urgentment un davanter que marqui diferencies perque els devanters que tenim no son golejadors i aquest any patirem i molt sense ningu davant que l'enxufe.

    VISCA L'AMPOSTA

  23. Escrit per : Miquel
  24. anonim la gent nomes te va maxacar per que apoieses la continuitat de sergio ruiz ningu va discutir que Raul no sigues jugador per l'Amposta

  25. Escrit per : FRaN
  26. ja vax dir a la pretemporada k faltava un "Cervantes" a l'ekip i me vau dir k lluis k ia tenia superexperiencia a 3 divisio k seria el killer bla bla bla.
    Portem de moment 4 gols en 6 partits, un resultat molt pessim per a un ekip k la temporada pasada va ser el maxim golejador de 1 catalana.
    Necesitem un killer ja! k se rasken una mica les btxakes o k fitxin a algun cedit o algo pero la cosa no pot continuar aixi....

  27. Escrit per : Anònim
  28. En defensa estamos muy bien, en el medio del campo gerard no estaba y recio cansado lo vi y en la delantera becerra corriendo y lo demas nada. No se a que viene ahora de si raul hernandez y sergio ruiz si no estan aqui por algo sera y no creo yo que los 2 pudiesen hacer algo interesante de lo del año pasado ha este asi que nada de nada. Santi Acedo no esta para nada ni para las chapas y no tenemos delanteros, nos hace falta que se recupere bien raul lucha y alberto y ruibal tambien del todo.

    RECALCO JUNTA DELANTEROS DELANTEROS

    Visca L"Amposta

  29. Escrit per : Anònim
  30. completamente deacuerdo contigo hamilton, falten devanters però amb una mica de classe perque els que tenim, molta voluntad pero res mès.

  31. Escrit per : Anònim
  32. Algú va anar a vore la presentació del femení?

  33. Escrit per : Anònim
  34. es increible que es fiquen en lo nostre entrenado ,un home que en 3 anys nos a portat de preferent a 3 divisio.Esteu resentits y no sabeu ni lo que dieu.Quan les coses van be calleu i quan les coses van una mica malament ascomençen a surtir los buitres carroñeros.En fi Visca l´Amposta man que pierda o empate

  35. Escrit per : Anònim
  36. Vull mirar la part positiva, 6 partits 1 de perdut.
    La part més positiva, si guanyem al camp de la Pobla, farem un bon pas endevant.O no us enrecordeu de l'any passat? el començament va ser molt similar amb aquest, o no?

  37. Escrit per : Anònim
  38. hola amigos, santi acedo y lluis me han comentado que han sido bajas definitivas alguien sabe algo? tambien decir que los goles van por rachas, hay momentos en los que a los delanteros le vienen las pelotas, y la meten de cualquier manera no puedo comprender que el equipo mas goleador de la primera catalana el año pasado este año no valla a meter goles, es algo q no entra en la cabeza, yo tambien creo q se necesita un delantero pero no digamos tonterias que el balon acabara entrando y como bien dice top-ten haber si no solo arrimamos el hombro cuando todo sale bien y es bonito que eso es demasiado facil.

  39. Escrit per : Anònim
  40. NO CREC QUE HAGIN DONAT CAP BAIXA.EL DIMARTS FABREGAT VA PARLAR A ANTENACARO,I NO VA DIR RES DE BAIXES NI DE FITXATGES,I CONTA EN TOTA LA PLANTILLA.VA DIR QUE SANTI ACEDO , ARRASTRAVA MOLESTIES DESDE FER UNS DIES I LLUIS ENCARA LI QUEDAVA UNA SETMANA MES DE BAIXA.
    VISCA L'AMPOSTA!!!!!
    PD:TRANQUILS QUE EN FABREGAT SEMRE COMENCEM MALMENT I ACAVEM PER DALT.

  41. Escrit per : Víctor Romero
  42. Tenim que animar si o si. Parlar de R.Hernandez o de Sergio Ruiz ara no serveix de res!!!
    Tenim que ser conscients i estik segur kels jugadors que ara estan a la plantilla donen tot lo ke poden, i segurament ke jugadors com Pitarque i Miguel ankara li falta adaptarse una mika a lekip.

    L'unic que fa falta es un davanter killer, ke sempre estigue al puesto, un que no se cansigue corrent, com fa Becerra, ke corre pero despres a la definicio li falta forsa.
    Anim Amposta
    i ankara ke la Pobla vaigue ultim tenim ke anar a tope ke aquest any no hay rival pekeño i ara per ara firmo lempat.

    sobretot pok a pok

  43. Escrit per : Anònim
  44. podeu posar els resultats de la Pobla-Amposta, crec que aquest es l'unic medi que tins per saber quelcom. garcies.


    O bé el fan per alguna emisora d'internet.

  45. Escrit per : Anònim
  46. AL MIN 8.

    GOL DE RUIBAL 0-1.

  47. Escrit per : Anònim
  48. MINUT 38 ,EXPULSIO DE PINTO PER DOBLE TARGETA GROGA.

    LA POBLA COMENSA A CREAR PERILL.

    ANIMS AMPOSTA

  49. Escrit per : Anònim
  50. MINUT 44. GOL DE PITARQUE 0 A 2.
    EN UNA CONTRA, PITARQUE SA PLANTAT DAVANT DE PORTA TOTSOL I A FUSELLAT.

    DESCANS.

  51. Escrit per : Anònim
  52. Les tarjetes grogues les tenim a l'ordre del dia, pot ser encara no es hora de malpensar.

  53. Escrit per : Anònim
  54. FINAL DEL PARTIT 2 A 2.