DIUMENGE 11 GENER (17:00.H) CF AMPOSTA - UE RAPITENCA.

divendres, 5 de setembre del 2008

L'AMPOSTA DEBUTA A L'ESTADI.

L’Amposta disputarà el Diumenge un partit especial ja que després de molts anys tindrem de nou el retort de la tercera Divisió a l’estadi.

Serà enfront al Manlleu equip que va començar la lliga perdent el seu primer partit a casa amb el Blanes per un resultat de (2-4). Això li farà tenir ganes de rectificar en el seu segon partit, intentant buscar un bon resultat.

A l’equip Ampostí podrien tornar a la llista de la convocatòria els jugadors Gerard, Puig i Jose Lucha ja recuperats de les seves respectives lesions, i en aquesta ocasió serà baixa Raul Lucha per un esquinç al turmell apartant-lo del terreny de joc durant un parell de setmanes.

7 comentaris:

  1. Escrit per : Anònim
  2. un partit molt dificil,el Manlleu tot i la derrota pasada te un equip molt bo,DOT ex-terrassa(molt dur i sense 1 pel de tonto)i 2 delantes ke la temporada passada jugaben a 2b Francoli i Planaguma.Força Amposta.Estic orgullos del meu equip

  3. Escrit per : Anònim
  4. ei

    xk no proveu d'escoltar Imagina Radio? A part dinformarte de l'amposta repassa tots els partits que es disputen a les Terres de l'ebre,
    a mi m'agrada. a mes, amposta radio me penso que no te ni pagina web no?

    106.0 FM
    www.imaginaradio.com

  5. Escrit per : Anònim
  6. 1-1 Gol de Becerra i faltant 3 minuts per a k sacabi el partit el manlleu ha empatat amb un gol de Remo

  7. Escrit per : Anònim
  8. com se nota q ets tortosi anonim.
    pues yo prefereixo mil vegades la retransmisio de amposta radio perque es integra i disfruto mes,
    de pagina no entenim pero pero entindrem i per internet falta mol poc.
    i la expresio de q no te ni pagina web crec q sobra.

  9. Escrit per : Anònim
  10. Amposta Radio no te pagina Web, pero pot presumir de retrasmetre cada diumenge un partit de 3ª divisió, aquesta es l'enveja que teniu Tortosins.

  11. Escrit per : Anònim
  12. Buai xaiks,

    soc d'amposta, no dins mateix, xo a ksa meua nosé xk no puc agafa amposta radio, per aixo e dit l'alternativa d'imagina ràdio, xo bueno, cadascu que faigue lo que vulgue :DD

    Visca Amposta!

  13. Escrit per : Anònim
  14. bueno vale entenc q no sintonitzes amposta radio i vulgues sentir el partit sigue on sigue, pero a la ciutat en concret se segueix la retransmisio de amposta radio per q es la nostra emisora i tambe perque ens fan viure la retransmisio com si forem al camp.