DIUMENGE 11 GENER (17:00.H) CF AMPOSTA - UE RAPITENCA.

diumenge, 21 de setembre del 2008

CE MATARÓ 0 - CF AMPOSTA 0.

21 comentaris:

  1. Escrit per : Anònim
  2. He anat al partit, l'Amposta en defensa molt i molt bé. En atac ja sabem lo limitat que som, però es fa el que es pot. Esperem que la lesió de Gustavo no sigui res. Jo firmava l'emapt i "Corneret" confiava amb el 0-1, al final he guanyat jo. Un partit que es podria haver guanyat si Santi Acedo hagués aprofitat l'ocasió a 2 minuts del final. FORÇA AMPOSTA I ÀNIMS GUSTAVO!, esperem que no sigui res

  3. Escrit per : Anònim
  4. Bon partit de l'amposta, per cert l'he escoltat per radio mataro internet, i quand atacaba l'amposta nomes es sentia que feia 48 anys que no estabem a 3ª, que, si erem la ventafocs del grup... etc etc, de fons juanjo prats que s'ho pasaba pipa. Aixo si els mataronins no les tenien totes, i quasi bé donaven l'empat als principis de la segona part.
    Dons pel que he escoltat bon parit del amposta, amb moltes arribades i molt bé en defensa.
    Qu'en sabeu de l'avast de la lesió de gustavo??, i dels demés lesionats??

  5. Escrit per : CORNERET .(administrador)
  6. Hola Soci top-ten a segut un plaer poder veure el partit amb la teva companyia.

    Al final l’empat es pot donar com a bo, llàstima de l’ultima ocasió ja que ens agüéssim pogut endur els tres punts.
    Ara ens tocar seguir lluita’n per aconseguí aquesta primera victòria el proper diumenge a l’estadi i esperem que el camp fase
    tant de goig com el dia de l’espanyol

    VISCA L’AMPOSTA.

  7. Escrit per : Anònim
  8. Á la crònica de l'SPORT diuen que l'Amposta é un equip molt limitat i que van merèixer pedre.

  9. Escrit per : Anònim
  10. un empat fora de casa sempreesta be. lo pròxim a wañar siria importantisim
    visca lamposta

  11. Escrit per : Anònim
  12. YO ESCOLTABA AMPOSTA RADIO EN LA NARRACIO DE JUANJO PRATS I E DISFRUTAT MOLT TISSIM, AL MENYS SEGON ELL L´AMPOSTA BA SER SUPERIOR I BA MEREIXER GUANYAR.
    EN CAMVI AL DIARI ESPOT DEIEN TOT EL CONTRARI PERO E PARLAT EN GENT Q VA ANAR I M´ANDIT Q ES CERT EL Q DEIA JUANJO L´AMPOSTA ERA SUPERIOR EN OPURTUNITATS I CONTROL DE LA PILOTA,

  13. Escrit per : Anònim
  14. A VORE CUANT AMPOSTA RADIO PER INTERNET?

    APROFITEM EL MOMENT , YO PER LA MEUA FAENA ESTIC A BARCELONA I MAGRADARIA MOLT PUGUER SENTIR LES TRNSMISIONS PER AMPOSTA RADIO I NO LA DELS ALTRES EQUIPS Q SEMPRE TIRENT CAP A CASA DELLS COM PER EJEMPLE ELS DE MATARO.

  15. Escrit per : Anònim
  16. si a vore cuant sera.
    a la rapita ya no els fan per la rdio i a tortosa tampoc, no mes imagina radio de tant en tant fa conexins pero lo q volem es el directe de amposta radioooooooo

  17. Escrit per : Anònim
  18. dons si, a mataro radio, nomes deien el que els hi convenia... aixo si, també es cert que van dir que l'amposta va dominar més i va tenir les mes clares ocasions.
    cronica esport: textualment,
    "Cuarto empate en cinco partidos del Amposta tras un encuentro de nula calidad técnica en el que, eso sí, los locales tubieron buenas ocasiones. Sin embargo, Roberto Camacho, muy fallón toda la tarde, desperdició las más claras. El Amposta, muy limitado se limitó a verlas venir y apanas llegó a los dominios de Imanol, excepto en los cinco minutos finales... cuando vio la oportunidad de ganar. A los de Creixell les faltó fluidez en ataque."


    Que cadascú tregui les seves conclusions.

  19. Escrit per : Anònim
  20. bueno depres de vore la cronica del diari esport de BARCELONA TINC QUE DIR QUE NO ES NI DE BON TROS VERITET TOT EL QE DIUEN.
    l´amposta ba surtr com sempre es adir amb molt de respecte al rival i fent la seua faena (com te q ser), va ser amo i senyor durant el primer cuart d´HORAen qe va disposar de 2 clares opurtunitats de abmçarce al marcador en una grant jugada de ruibal q va deixar tot sol a becerra d´avant de in manol i no mes la sor del defensa ivo q es va interposar a la jugada ba fer q sols fosa coner
    despres amb el corner posterior qe sacba gustavo la rematada de recio la treia de vaix els pals el defensa lateral del mataro lluis,
    l´amposta ba seguir portant la iniciativa del joc fins el final dels primers 45 minuts, a la represa es ba igualar el partit pero en l´ultim cuart un altra vegada l´amposta ba ser superior i ba gauduir de les millors jugades sen la millor als ultims 2 minuts de partit a les botes de santi acedo.
    i no voldria anar mes alla per qe sino seria tot molt repetitiu pero qe quede clar qe l´equip qe ba tenir mes opurtunitats ba ser l´ámposta i qui merexia guanyar era L´AMPOSTA. (juanjo prats)

  21. Escrit per : Anònim
  22. Com els altres partits mos fan faltes els gols dels nostres delanters. De 5 partits nomes portem 3 gols i aixo es nota. Essem pogut guanyar 2 partits com a minim en una mica d,encert.

  23. Escrit per : Anònim
  24. Tuvimos ocasiones para ganar el partido pero como ha pasado en estos 5 partidos nos falta gol no tiramos a puerta no centramos nada de nada y muy bien en defensa y eso que tambien faltaba ubay y lo de siempre jugamos como siempre y no conseguimos nada.

    JUNTA DIRECTIVA QUE NOS FALTAN DELANTEROS DELANTEROS

    Visca L"Amposta

  25. Escrit per : Anònim
  26. Algú sap el futbol femeni de l'amposta que fan la presentació el dia 30 fins kina edat es?

    Gracies

  27. Escrit per : Anònim
  28. Algú sap com està el tema dels lesionats i el si podran jugar el diumenge?

  29. Escrit per : Anònim
  30. Ahir vaig escoltar antena caro un programa d,esports molb bo, i va parlar Fabregat k va dir coses molt interessants.
    Els lesionats son, Alberto k te per a temps (pot ser ha de passar per Quirofan), Gustavo tame mes per precvaucio que per lesio la setmana vinent ja estar be, i jose lucha li falta una mica.
    Despres va dir q recuperem a Ubay, a Raul Lucha i a Puig q pot ser tindra minuts.
    Tame va comentar una cosa molt interesant, i q va vore a l,equip amb ganes pero ki li falta una mica creures k esta a 3 divisio i k pot guanyar qualsevol partit, k veu al seus jugadors falta d confiança per acavar de rematar la feina k fan, i k aixo s,aconsegueix guanyant el primer partit. I k tot aixo s,ha de treballar als entrenos i k ja ho estan fent. I que els proxims partits vol guanyar 2 o tres d seguits per no quedar-se despenjats, i seguir lluitant per estar mes prop del primers llocs k dels ultims.
    Un gran entrenador i amb les idees clares k podem estar segur k ho aconseguira com tots los anys ho ha fet amb treball i gran esforç.
    Vinga Amposta a aconseguir una bona ratxa de resultats!!!!

  31. Escrit per : Anònim
  32. Algú sap el número de socis actual de l'Amposta?

  33. Escrit per : Anònim
  34. a l'estadit,
    m'ha agradat molt els teus comentaris, i vull afeigir que aquesta noticia segurament esta penjada a internet per si algu la vol escoltar.
    la web

    http://www.antenacaro.com/

    ambé vull comentar segons a dit fabregat, que el jugador s'han de creure que estan 3ª i poden guanyar...... però l'aficionat de l'amposta i el poble amposti també, ells ens necesiten.

    PER UNS ESTADI PLÉ
    ANIMS AMPOSTA!!!

  35. Escrit per : Anònim
  36. Hola bona tarde!!!

    del tema dels lesionats,
    Potse aquesta semana entra a la convocatoria Raul Lucha i Manolo Puig.

    Gustavo aquest diumenge no jugara perque la semana passada al camp del mataró es va fer mal a la cama.

    Jose Lucha com be d'una lesio que el van operar fabregta diu que jugara al octubre.

    Anims a tots els lesionats!!!!

    VISKA L'AMPOSTA!!!!!
    VISKA EL FUTBOL!!!!

  37. Escrit per : Anònim
  38. este diumenge 5 baixes Lluis,Puig,Gustavo,Alberto y jose, un altra vegada en lo equip just, pero segur que esta setmana guanyem

  39. Escrit per : Anònim
  40. Ola bona tarde!!!!

    El diumenge guanyarem

    2-0

    Gols de becerra i un de pitarque.

    Anims Amposta!!!!
    VISKA L'AMPSTA!!!!
    VISKA EL FUTBOL!!!

  41. Escrit per : Anònim
  42. Hola buenas tardes, soy Nacho, el segundo entrenador, soy asiduo a este foro, principalmente leo vuestros comentarios, lo que hasta ahora no habia escrito, pero he decido dar un mensaje de apoyo y agradecimiento a la afición. Por ello escribo y animo a la gente para que este domingo acuda al campo para animar al equipo, ya que para todos es muy importante ganar, no podemos dejar pasar otro oportunidad de empezar a sumar los tres puntos, es necesario empezar ya con una dinámica positiva. Principalmente tenemos que ser fuertes en nuestro campo, para ello es importante que la aficíón continue respaldando al equipo, como hasta ahora, que sin vuestro aliento, nos es fácil ganar los partidos. El equipo durante la semana trabaja para mejorar, principalmente en los aspectos técnicos y tácticos, y esto nos tiene que llevar a la mejora del juego y a las victorias. Grácias por todo y un abrazo a todos los foreros.
    VISCA L´AMPOSTAAAA