DIUMENGE 11 GENER (17:00.H) CF AMPOSTA - UE RAPITENCA.

dissabte, 30 d’agost del 2008

UE RAPITENCA 1 - CF AMPOSTA 1.

19 comentaris:

  1. Escrit per : Anònim
  2. crec ke es un error no haver conbocat a Lluis(si es veritat)es un jugador ke pot canviar el rumbo de un partit.Listo i amb experiencia.Estic orgullos del meu equip

  3. Escrit per : Anònim
  4. mol be l,Amposta sobretot la 2 part. Aixo serveix per callar boques a tots aquells criticons k no tenim equip i k mon fotrien un sac. Crec k podem fer molt bona campanya, aixo si lluitant molt com el dissabte.
    En lo tema lluis, crec q ha estat lesionat els ultims partits de pretemporada, i clar esta setmana estava be, pero a un ritme menor k els altres jugadors.

  5. Escrit per : Víctor Romero
  6. bon partit, no vaig poder anar pero vaig seguir lo ke vaig poguer per la radio i estik content pel resultat
    vivaaaa

    i bueno ke la gent no mes sap parlar ke no mos em reforsat gens, pero em de confiar en lo bloc ke teniem lany passat i en les noves incorporacions i anar partit a partit com si fos una final

    visca lamposta

  7. Escrit per : Anònim
  8. Partir Historic, l'AMPOSTA ha tornat a l'elit del futbol, on te que estar.
    Hem sento orgullos del meu equip i nomes diría que ahir vaig veure a gent d'Amposta que va anar a veure el partit que normalment no ve al nostre camp ni es soci de l'AMPOSTA.
    Crec que tenim que ajudà mes i omplir el camp com l'equip i el Club es mereixen.
    VISCA L'AMPOSTA

  9. Escrit per : Anònim
  10. VENDO ABONO PARA TODA LA TEMPORADA POR NO SER UTILIZADO PRECIO 80EUROS INTERESADOS PONER ALGO EN EL BLOG

  11. Escrit per : Anònim
  12. Quan al municipal d'amposta 3.000 persones???????????????????????????

  13. Escrit per : Anònim
  14. Jol vaig vore per la tele canalte im va agradar lequip en general i en particular lo nou central. Forsamposta!!

  15. Escrit per : Anònim
  16. fina al 1er partit de la segona volta, contra la rapitenca no hi hauran 3000 persones.

    aixo si, entre tots fem que el camp sigui un clam animant com fa la rapita. i que com a minim 1000 persones en cada partit.

    Rercordo que l'any pasat no es va perdre cap partit a casa, enguanya tambe ha de ser un forti.

    AMPOSTA, AMPOSTA, AMPOSTAAAA!!!

  17. Escrit per : Anònim
  18. L'estadi de l'Amposta no s'omplirà mai perque els ampostins som així, ens mirem massa el melic i no participem en res del que es fa al poble.
    Potser ens ho hauriem de fer mirar, molt d'anar al Camp del Tortosa i la Rapita però despres res.
    QUE TRIST!!!!!!!

  19. Escrit per : Anònim
  20. Si es molt trist vore gent d,Amposta k no va mai al futbol al nostre camp ni son socis, i en canvi a la Rapita o Tortosa son dels primers en apuntar-se i treure pit com si anessen a apoiar a l,equip. Es trist de debo. Ara este diumenge serem els de sempre.

  21. Escrit per : Anònim
  22. Teniu tota la rao, algu es fa el presumit annat fora, i despres a casa. per que? ja s'ho farant -es el seu pensament-

    El que en fa por es que serem el mateixos de l'any passat.

    A més trobo molt tris que si el xiquet vol jugar a futbol, encara diuen es que m'obliguen a ser soci, i si el xiquet deix de jugar.hi dons bé, ja sabeu que es el que fan primer els pares.

    I a mes encara diuen, para que pujar, si a preferent es veien millors partits, i jo els hi dic "collons calleu" que molt de parlar i no sabeu ni on es el camp.

  23. Escrit per : Anònim
  24. Ara me direu que sabeu qui va i qui no va al camp de l'Amposta, segur que a molts del que dieu aixo no vos he vist mai ni vatros a mi perquè devem estar a diferents puestos.

  25. Escrit per : Anònim
  26. no en referia a aixo miquel.
    el que em refereixo al qui no renoven el carnet i despres critiquen, i ben mirat, per a mi, el que no es soci, pero done suport i bé als partits es igual d'importatnt qu'un soci.

    de totes formes aquesta setaman es veura amb l'estrena de l'equip a tercera al nostre camp si arribarem als 1000 o bé encaramillor superar la cifra.

  27. Escrit per : Anònim
  28. lucha 2 semanes de baixa,per un problema al turmell,una baixa molt important para 1 semana amb 3 partits.Estic orgullos del meu equip.El diumenge sentire el partit per radio manlleu,¿per quan amposta radio per internet?

  29. Escrit per : Anònim
  30. es una verguenza de que vallan a fuera a ver los partidos y a casa no vayan es una verguenza en vez de apoyar a tu equipo, Lo de lucha una grandisima baja espero que se mejore y lo de luis no lo veo jugando en 3 division no esta a la altura (espero equivocarme)pero no es jugador en pretemporada se le ha visto ya.

    Animos chavales para el domingo y suerte.

    Visca L"Amposta

  31. Escrit per : Anònim
  32. Jo també demano amposta radio per internet.

  33. Escrit per : Anònim
  34. Felicitar a corneret per la foto del equip al camp de la Rapitenca.

    Demano també, si es possible, de posar un petit reportatge fotogràfic de cada partit.

  35. Escrit per : Anònim
  36. no se com pots dir aixo pq segon tinc entes juntament amb santi acedo i raul el porter i pinto es el jugador k mes temp. ha jugat a tercera,ara crec k s esta recuperant d una lesio i les conclusions s han de traure cuan s acaba el curs,com a calitat humana te cabuda a cualsevol vestuari i com a jugador ajudara al maxim al amposta jugue o no jugue

  37. Escrit per : Anònim
  38. He vist que entrant a la página Web del club www.clubfutbolamposta.com, hi ha un enllaç per entrar al forum, així també veus la pagina web del Club i ten informes d'altres coses també molt interesants.

    Diumenge a les 7 de la tarde m'agradaría veure el camp ple de gent per rebre al equip com es mereix despres del partit al camp de la RAPITENCA i de celebrar el 1er partit oficial a 3ª divisió despres de 47 anys.

    VISCA L'AMPOSTA !