DIUMENGE 11 GENER (17:00.H) CF AMPOSTA - UE RAPITENCA.

diumenge, 26 d’octubre del 2008

CF AMPOSTA 3 - FC SANTBOIÀ 1.

34 comentaris:

  1. Escrit per : Anònim
  2. partidazo del amposta que demuestra que es uno de los mejores ekipos de la categoria, goles de recio,ruibal y becerra, partido de alto ritmo pero que el amposta a ganado muy merecidamente vamos recuperando jugadores lesionados y esto pinta bien, pero una cosa: ni cuando ganamos somos tan buenos ni cuando se pierde somos tan malos ni hay tantos problemas ENHORABUENA AMPOSTA sois los mejoressssssssss!!!!!!

  3. Escrit per : Anònim
  4. espectacular Amposta. grande Becerra portan de cap a tota una defensa de 2b. Immensos Pinto i Ubay. Molt bé Fabregat lleigin a la perfeccio el partit. Un dotze per a la dotze (la aficio)Units tots imparables.

  5. Escrit per : Anònim
  6. Si me ho he pasat bè avui al camp de l'Amposta, quin espectacle, quina emoció, quin equip, quina afecció, quin ambient de futbol futbol.
    Nomes voldría dir que l'afecció molt bè un 10 perque estem enganxats amb l'equip i cada dia veig mes gent al camp.
    Dissabte a les 5 tenim que omplir el camp per donar suport a aquest equip que tots els jugadors es deixen la pell per l'equip i demostren que son molt professionals i lluiten per una camiseta que la porten amb molt d'orgull.
    VISCA LAMPOSTA.. L'AFICIÓ ESTÁ EN VATROS!

  7. Escrit per : Miquel
  8. per segon partit consecutiu los arbits mos an vingut a roba lo partit a casa però no ho han aconseguit.
    Aquest Amposta pot aspirar a tot ja que cap equip dels que he vist es molt superior al nostre.

    GRANDE JOSEP PIXIXI BECERRA!!!

    Pitarque la gent esta meravellada en tu. continua aixi que ens fas xalar molt.

  9. Escrit per : Víctor Romero
  10. que beeee
    gran victoria
    no e pogut assistir al municipal pero ja man contat ke una gran victoriaa
    a per toteeees

  11. Escrit per : Anònim
  12. Que partidazo en la Bombonera del campo del Amposta.
    Hago 50 Kms. para venir a ver todos los partidos del Amposta i estoy impresionado por el juego y las ganas que ponen los jugadores, vale la pena venir a ver los partidos en un campo tam bonito y que se vive el futbolcon mucha pasión.
    Por cierto COMO ES POSIBLE QUE NO VENGA MAS GENTE A ESTE CAMPO ?
    QUE TIENE QUE HACER MAS ESTE CLUB PARA QUE EL CAMPO SE LLENE ?, pocos Club ofrecen tanto como este, buen juego, goles, cantera, espectaculo y comodamente sentados en una campo extraordinario.
    Felicidades a todo el Club, es impresionantelo que habeis hecho en pocos años.
    Espero que el próximo sábado el campo esté LLENO de gente de toda la comarca como los jugadores y el Club en general se merecen.
    Felicidades Amposta.

  13. Escrit per : Anònim
  14. Xec es veritat BOMBONERA, ja estem a 3ª i som los mateixos de sempre.
    L'afició tendrian que anar mes al camp de l'AMPOSTA perque si no ve ara me pregunto ¡QUAN VINDRA?.

    Vinga animemos i portem als amics i als famliars al camp que val la pena vindre a vora a l'AMPOSTA a 3ª Divisió, tot un luxe.

    DISSABTE TOTS AL CAMP.

  15. Escrit per : Miquel
  16. ia tornem asta en que si falta mes gent... la questio queixar-se sempre igual. som los que som i qui no vulgue vindre que no vingue. Simplement be la gent que li agrada vore l'amposta crec que poca gent hi ha que sigue seguidora de l'amposta i no vaigue al camp la veritat. I segons vatros tots tindriem que na a vore lo rem, lo hambol o l'esgrima perque tambè tan a un nivell mol alt? pos la veritat es que ancara que estiguen alli dalt no vai perque no m'agrada vore aixo igual que la gent que no va a l'estadi.

    A mes si mireu l'assistencia dels camps de tercera que ho posaran al foro de futbolcatalunya.com ia voras com lo nostre cam estira entre els tres primes en asistencia i jugadors en experiencia a tercera com Pitarque diu que esta meravellat que poques vegades via vist tanta gent a un camp.

    FEVOS-HO MIRAR

  17. Escrit per : Víctor Romero
  18. mikel te rao!!!!

    xk mos tenim ke keixar de ke iaigue la gent ke iague

    no pots obligar a tota la ciutat anar al municipal, la gent ke va ja som prou, la gent ke va ja anima i va en ganes de vore al seu club.
    VIVAAAAA

  19. Escrit per : Anònim
  20. No se quanta gent hi havia avui al camp, jo he vist molta gent al camp, trobo que mes que l'any passat.L'assitencia de public es molt important pero el que es mes important es que la gent que hi anem estigui activa, que anime, que xiuli, que protesti i fotigue canya al arbit de torn(que per sert, els arbitres que veiem al nostre estadi son molt dolents).Si el public esta enxufat els jugadors ho noten i tambe juguen mes enxufats i amb mes ilusio.
    El nostre estadi ha de ser un forti.

    VISCA L'AMPOSTA I EL PROPER DISSABTE TOTS AL CAMP.

  21. Escrit per : Anònim
  22. Grandisimo partido contra un gran equipo grande los jugadores enorme pinto y ubay ( No estaba lesionado ubay no lo parecia) grandisimo pita,becerra y ruibal y nosotros la aficion ENORME tambien.

    El sabado otra vez a estar con el equipo y apoyarlos como siempre.

    Visca L"Amposta

  23. Escrit per : Anònim
  24. http://www.amposta.cat/activitats1.asp?id=192


    amposta radio per internet!!!!



    a i una coseta, ..


    L'AMPOSTA FELICITATS !!!!

    amb el que s'ha escrit mes amunt i les maravilles que he vist avui al camp, ja no se que dir, bé una coseta si....

    MOLTES FELICITATS
    SOM I SEREM AMPOSTINS!!!!

  25. Escrit per : Anònim
  26. 0 si jo avui no se a qui resaltar de l,equip de lo be k han jugat tots, desde Ubay, Pinto, Recio Pitarque Becerra... es k los diries tots, i com anaven al 200%. Mos ham menjat al Santboia. I lo public un 10, pa k despres diguen k no animen i presionen. I no se k dieu per aqui jo trobo k va prou gent al camp ultimament (no vulguessem imposibles tampoc), i es fa notar i molt.

  27. Escrit per : Anònim
  28. Aqui us deixo aquesta perla k ji ha a la portada del prestigios blog futbolcatalunya, al resum k fan de la jornada, dona molt goig lleigir-lo:
    "La quarta posició és de moment per al Santboià, tot i que els de García Escribano semblen començar a desinflar-se després d'un gran inici de Lliga. Diumenge, l'Amposta li va passar per sobre amb un tercer gol espectacular d'un jugador molt prometedor: Josep Becerra. Als seus només 20 anys, caldrà seguir-.lo de prop. Els ampostins, per cert, han encadenat tres victòries després de ser incapaços de guanyar en les set primeres jornades de Lliga i potser són l'equip més en forma del campionat, junt amb el Cornellà i el Manlleu, si deixem de banda els colíders. El Cornellà va sumar la quarta victòria consecutiva en superar una Rapitenca que és l'únic equip de la categoria que encara no ha guanyat."
    Ja comencem a ser coneguts a la Tercera, eh? i Becerreta tame.
    Hem d,estar orgullosos d,aquest equip nostre.
    VISCA L,AMPOSTA, i a disfrutas d,aquests moments.

  29. Escrit per : Miquel
  30. a l'estadi pasa lo link de la pagina esta perfa

    Grasies

  31. Escrit per : Anònim
  32. http://futbolcatalunya.com/

  33. Escrit per : Anònim
  34. Per cert kuan de temps fa k l'amposta no perd a casa en lliga? Espero no ser gafe pero diria k fa gairebe dos temporades, no? Ho dic pq la temporada passada no va perdre cap partit....

  35. Escrit per : Anònim
  36. Avui a radio amposta s'ha fet una entrevista a Becerra, Ferran Simó i Pitarque parlan sobre l'actualitat del club, algu pot comentar algo sobre com a nat?

  37. Escrit per : Anònim
  38. Miquel la pagina es futbolcatalunya.com

  39. Escrit per : Anònim
  40. AL DIARI DE TARRAGONA,POSA QUE L'AMPOSTA ESTA A PUNT DE FITXAR UN JUGADOR DE 21 ANYS, ES DEFENSA I FA 2 O 3 TEMPORADES VA JUGAR EN LO NASTIC JUVENIL,CREC QUE VA COINCIDIR EN BECERRA ,PITARQUE I MIQUELET.
    VISCA L'AMPOSTA
    PD:L'ANY PASSAT VA JUGAR AL MARINA LUANCO A 2ªB.

  41. Escrit per : Anònim
  42. Avui a radio amposta entrevisten al Presi i suposo que parlara d'aquest fixtatge.Pero el que no entenc es perque fitxem un defensa, ja que jo veix que en denfensa no tenim problemes, el que realement ens fa falta es un devanter centre golejador.

    VISCA L'AMPOSTA

  43. Escrit per : Anònim
  44. Bon dia l'Amposta no perd a casa desde el dia 25/03/2007 contra el Cassa 1-4

  45. Escrit per : Anònim
  46. Ara que estavem donan oportunitats als canterans i estava surtin be, fitxen a un altre central que talle la progressió a altres jugadors que estaven cumplin, no antenc al cf amposta, per una vegada que es feien les coses be...

  47. Escrit per : Anònim
  48. Crec que en Ubay i Pinto com a titulars, i Manolo i Ferran suplents teniem el puesto suficienment cuberts, i no feia falta gastar mes diners!

  49. Escrit per : Anònim
  50. Anònim te'ns raó l'últim partit que vam pedre va ser contra el Cassà, però a l'any 2006

  51. Escrit per : Anònim
  52. Sugerencies per a fitxar centrals: DONATO, PEREIRA, MANOLO HIERRO, BOGARDE, MEDGOT, SPASIC, ETC ANIMS JUNTA DIRECTIVA ASTEM EN VATROS... NO TENIU NI PU... IDEA

  53. Escrit per : Anònim
  54. Anonim a quin hora fan l,entrevista del presi per la radio Amposta?

  55. Escrit per : Anònim
  56. el problema es ke Puig,sembla ser que en te per a dies,i Ferran encara es juvenil,i no se li pot donar la resposabilitat tant jove penso yo. a mes a mes ara ultimament,esta jugan de lateral dret.Yo trobo que si ue feia falta un central mes, ara falta vore si realment es millor que lo ke tenim,o no?.

  57. Escrit per : Anònim
  58. Bona tarde el ultim parit que varem pedre va ser com he dit avanç contra el Cassa va ser la temporada 2006/2007 pero la data exacta es 25/03/2007, en quant al posible fitxatge es diu Jorge Granado i pot jugar de central pero tambe pot jugat de pivot per davant de la defensa, estic d'acord que no seria bo tallar la proresio de Ferran Simo, pero crec que no li faltaran oportunitats per seguir demostrant que es un futur crack.

  59. Escrit per : Anònim
  60. NO EN TENIU NI PUTA IDEA DE FUTBOL EL JUVENIL SIMO AL AMATEUR SI NO A PRIMERA REGIONAL FABREGAT DONANTEN COMPTE I NO LA CAGUIS

  61. Escrit per : Miquel
  62. Potse ets tu qui no te ni puta idea de futbol, dixa fer a Fabregat que ia sap ell lo que se fa.
    Ara te queixes perque juga Ferran i si no jugues ell diries que no Fabregat no confia en lo juvenil i sempre queixante.
    I al que dia

    Josep lo delanter centre goleixador ial tenim Becerra porta 4 gols però ne podria porta 6 pels dos mal anulats i si fos aixi estaria dels 5 primers a la taula de pixixis. I ara per ara jo crec que potse si que mos fa falta mes un defensa mes que res per les lesions ja que si te vas fixar aquest disabte nomes hi havia jose lucha de defensa i surtia de una lesió i de delaters estaven Pardo, Eden i Alberto.

  63. Escrit per : Anònim
  64. Ben mirat si hi ha una bona ocasio per fitxar un jugador k sembla bo, i suposo k fabregat sel coneix, crec k si seria un bon refoç, donat les lesions de Puig i Manel subirats k van per a llarg. Ferran segur k seguira tenint ocasions, i ademes tame opino k la de lateral no es la seva posicio, i aquest diumenge es va notar k anava una mica perdut.

  65. Escrit per : Anònim
  66. Grandisimo partido el del domingo contra el santboia muy bien todos. Menos mal que por fin ponen radio amposta ya era hora, y por lo que estoy viendo han firmado un central NO TIENEN NI PUTA IDEA QUE HACE FALTA DELANTEROS DELANTEROS que de centrales ya tenemos 2 que son lo mejor de 3 division pinto y ubay y teniendo a ferran y la cantera saliendo en alza para que fichar a un central ademas en la plantilla si no recuerdo mal hay jugadores que son polivalentes y pueden jugar en varias posiciones en toda la defensa tanto yuri de lateral/mediocentro/interior, raul lucha donde lo pongas y de central tambien, recio tambien ha jugado de central,ubay en las 2 posiciones, pinto en las 2 posiciones, ferran central/lateral ,simon lateral/central izquierdo y manolo puig cuando se recupere MIRA SI HAY GENTE DENTRO DE LA PLANTILLA PARA JUGAR EN CUALQUIER POSICION EN VEZ DE TRAER UN DELANTERO CENTRO.

    JUNTA OTRA VEZ OS HABEIS EQUIVOCADO DE NUEVO.

    vISCA L"AMPOSTA

  67. Escrit per : Víctor Romero
  68. El tiempo dirá si se han equivocado.
    Yo estoy a favor de lo que haga la junta i el equipo tecnico, porque todo es por el bien del equipo.

    Si los resultados últimos no hubieran acompañado, estariamos hablando que la gente joven no sirve para tercera división i ahora como han dado resultado no hace faltta fichar a nadie.
    Tranquilos aficionados, relajaros i disfrutad