DIUMENGE 11 GENER (17:00.H) CF AMPOSTA - UE RAPITENCA.

diumenge, 12 d’octubre del 2008

CF AMPOSTA 3- UD CASSÀ 1.

69 comentaris:

  1. Escrit per : Anònim
  2. Moltisimes FELICITATS A TOTS!!!!!


    L'amposta primera victoria a casa

    3-1 gols de:

    Becerra
    Yuri
    Pardo (entra i GOLÀS).


    ANIMS AMPOSTA SEGUIM AIXÍ

    La semana que bé al camp del blanes A GUANYAR

    0-2

    ANIMS AMPOSTA!!!
    VISKA L'AMPOSTA!!!
    VISKA EL FUTBOL!!!

  3. Escrit per : Anònim
  4. FUTBOLERA qui és aquest Pardo??



    ANIMS AMPOSTA!!!

    A BLANES A PER LA VICTORIA!!!

  5. Escrit per : Anònim
  6. PARDO ES UN XICUELO DE SANT JAUME DE LA CANTERA DE L'AMPOSTA.
    TAMBE CAL DESTACAR EL DEBUT AL PRIMER EQUIP,DUN AMPOSTI DEL JUVENIL,SIMO.

  7. Escrit per : Anònim
  8. és un San Jaumero que juga e lo Juvenil i va esta de prova en lo primer equip i ara pos avore si el podem agafa de davanter que crec que servirà molt i avore com juga ell i becerra davan io o faria de prova el proxim partit a casa.

    ANIMS AMPOSTA!!!

  9. Escrit per : Anònim
  10. vinga vinga no flipeu, aques sant jaumero un partit que surt i marca i ja el fem internacional.
    poc a poc i en bona lletra, que no tots els partits son com el d'avui.

  11. Escrit per : Anònim
  12. sembla que despres de fer pujar a un juvenil, ja estem critican si es internacional etc etc, pas a pas, primer a debutat a tercera i amb l'amposta fent el seu golet.
    El temps i ell mateix tenen la última paraula.

  13. Escrit per : Víctor Romero
  14. Gran partit del amposta però hem patit una mica i hem fallat ocasions clares pero bueno, ara tres punts ke ens permeteixen respirar una mika més en trankilitat.

    avui el millor del partit Pitarque sense cap mena de dubte.

    resaltar la gran actuació del juvenil Ferran Simó i també la de Marc Pardo, que almenys, de moment, pareix ke u fa millor ke santiaguin acedo.

    i pok a pok

    vamos amposta

  15. Escrit per : Anònim
  16. Es que no per a què has de fitxar gent de fora si a casa ia ne tens, que donen tan bon rendiment com los que venen de fora afegint quels u as de pagar una morterada...

  17. Escrit per : Miquel
  18. Primers tres puntets i si l'equip juga aixi trovo que sira lo normal. Me fea pati la defensa per l'ausencia de Pinto però duran el partit no el vam notar a faltar. Ahir es va produir la explosió de Pitarque jugador que comensava a tindre algunes critiques però els que ia el coneixiem saviem que tenia més potencial.
    Becerra es pot dir que es el delanter més en forma i ahir va poder dedicar el gol i la victoria a la seva mare que cumplia anys.

    I ara a continuar lluitan per aconseguir estar de mitan taula cap amun

  19. Escrit per : Anònim
  20. se sap algo de Fornes i Acedo, ficharem algu mes a la delantera?

  21. Escrit per : Anònim
  22. Algú sap quina classe de lessió té Gustavo?

  23. Escrit per : Anònim
  24. Partit molt ben jugat per l,Amposta, on per mi va resaltar Pitarque m,ha deixat impressionat els 2 ultims partits. Molt be els 2 juvenils Simo perfecte en una posicio molt dificil de la manera k juga l,amposta. Pardo tame un gran gol de l,estil de Becerra.
    Pero no mos deixem portar per l,euforia ja k ahir ens va sortir tot perfecte. Ni erem tan dolents avans ni ara tant bons.
    Crec k necesitem igualment un davanter que marque diferencies, no es pot carregar la pressio ara en Pardo (un gran jugador pero no es lo mateix jugar uns minutets k jugar tot el partit) i mes ara k tindrem 2 fitxes lliures.
    Gustvao crec k sols tenia la grip este fin de setmana ja podra jugar.
    ANIMS AMPPOSTA I A SEGUIR AIXI.

  25. Escrit per : Anònim
  26. Bon partit i bon resultat. Vull dir que esta victoria está adornada pel fet de que van jugar 2 juvenils, sobretot Ferran Simó que va sortir de titular. i Pardo que va tenir la sort de sortir i enchufar.
    Bè aquells que diuent que l'Amposta no valora la cantera, dir-los que la cantera es valora sempre que els jugadors son prou qualificats i sacrificats per sufrir entrenant, sapiguen estar a la banqueta i lluintant sense desanim i sobretot que siguen bons.
    Respecte a la lesió de Gustavo ting entes que ha recaigut de la lesio muscular i en tindrà per al menys 2 setmanes mes.
    Ting entes tambè que a SANTI ACEDO ja se li ha donat la baixa i que en Lluis estan pendents de que trobe equip per marxà.
    Tot i aixó no crec que el Club estigue en condicións de fitxar a cap jugador mes. La resposta de l'afició no es ni molt menys la que es mereixía un Club que ha pujat a 3ª Divisió, al camp sempre som , mes o menys els mateixos i de socis si al final en som 70 o 80 mes que l'any pasat ja farem prou. Així no podem anar enlloc.
    Quedemos en lo que tenim que no es poc i si podem aguantar la categoróa bé i sino pos mala sort pero el que no es te que fer es portar al Club a la ruina económica fitxant i pagant aquestes quantitats que son insostenibles.

    Visca l'Amposta.

  27. Escrit per : Víctor Romero
  28. tens rao realisme
    viva

  29. Escrit per : Anònim
  30. Em sembla que tots els que escriviu en aquest foro no teniu idea del futbol base ja que no sabeu quins jugadors hi han i quina qualitat tenen.
    Si des de vuit anys enrere s'haguesin fet les coses tal com deu mana, ara no hi hauria el deficit que hi ha i, pot ser, hi haurien mes jugadors de la pedrera al primer equip. Pot ser que en deu/dotze fixatges de fora seria suficient i la resta de casa. Teniu en compte que ahir varen jugar 6 jugadors de varen pasar o son de la cantera.

  31. Escrit per : Anònim
  32. Ja estem en el debat de sempre en aquest poble, el mal funcionament del futbol base.Sempre la mateixa queixa.
    No hi ha cap esport mes a AMPOSTA que es queixi tant del esport base com el futbol.
    I segur que tots el que us queixeu sou els pares dels xiquets que no esteu mai contents(que si el meu fill no jugar, que si aquest entrenador no en sap, que al meu xiquet no el fiquen al primer equip).
    A vere si un xiquet es bo per al primer equip aquest xiquet jugar, pero si aquest xiquet no te nivell no pot jugar al primer equip per molt que sigui del poble.
    I ara que em contestin els sabiondos que tant en saben de futbol per tirar per terra tot el futbol base.

    VISCA L'AMPOSTA

  33. Escrit per : Anònim
  34. Josep, em sembla que no ho has agafat, tornar ha llegir-ho be. Per que ho entenguis, el que ha faltat fins ara ha segut les ganes de fer funcionar i organitzar el futbol base. Els pares hi ha paguen i molt (630) per que aixo funcioni pero fins ara no s'ha obtingut cap resultat. Hi ha algu que ho analitzat?. No es tan dificil si saps com esta el futbol base, si no ho saps la teva opinió es irrellevant.

  35. Escrit per : Anònim
  36. per a REALISME, estic d'acord en quasi tot el que has dit, si, realment es una llàstima la "poca (1)" afluencia de públic que es mereix el futbol d'Amposta, tendriem que haber.hi 1000 persones cada partit, malauradament som les mateixes, jo faig el que puc per asistir.hi, per raons de desplaçament. El que he sentit son comentaris de que per el que costa l'abonament s'estimen més anarse'n a sopar, que pels que els hi donen a ells el futbol.... (sense comentaris).
    Jo en canvi i aixo no u dic per ferme el cregut, amb els diners que em costa veure un partit, en tindria prou per anarment a sopar a la pizzeria amb la familia, però son coses d'un altre paner.
    El que no estic d'acord amb tu es de que si es baixa "mala sort", la pregunta que faig, que no tenim bona plantilla per estar de mitat per amunt? si que hi ha vegades que les coses no surten bé, i aquell partit no es pot guanyar quand ja esta encarrilat, son coses del futbol.
    Tenim una bona afició i un bon equip, i allà on anem segur que som del tot ben respectats i deixem la Ciutat i el CF Amposta ben alts.

    (1) molts camps ja voldrien tenir la mateixa asistencia de públic que nosaltres.


    ANIMS AMPOSTA !!!
    SOM DE TERCERA !!!

  37. Escrit per : Anònim
  38. lo primer que el public de amposta no te cap respecte per els jugadors ya k si fallen un pase o una ocasio de gol ya se sent macagondeu este jugador no es per l´amposta... o nomes ho veig yo??? i segon k la culpa de tindre tantes deudes i que els jugadors cobresin tant es la junta directiva
    yo desde aki vull proposar una cosa:
    perque no als jugadors no se lis busca un treball de mitja jornada ya que pel mati casi ningu fa res(excepte alguns,gustavo, becerra,lluis...i segur que mes pero nomes ense akestos) i per una altra part se lis pagaria una part del sou.
    aquest procces tinc entes que ho fa la rapitenca i molts de equips semi profesionals.

  39. Escrit per : Anònim
  40. Company si que te agafat, ets el tipic anteradillo que tot ho sap.
    Com pots començar un comentari dient que tots els que escriuen en aquest foro no tenen ni idea del futbol base?
    Si tan ho saps tu, ens ho podries explicar a tots(pero en nivell coloquial, per que ho entenguem tots).
    Estic d'acord amb l'ultim anonim, el public d'Amposta nomes sap criticar i remugar quan fallen els jugadors, i nomes s'anima quan es marca algun gol.
    En tota la gent que anem al camp ens tindriem que fer sentir mes i animar mes als jugadors.

    VISCA L'AMPOSTA

  41. Escrit per : Anònim
  42. xeics, prou de tonteries i disfrutem de la victoria que fa 47 anys que no guanyavem cap partit a 3 divisio, AMPOSTA ES LO PRIMER.El equip sensasional i public chillan e intimidad al contrari sensacional,que per aixo fa mes de 1 any que no perdem a casa

  43. Escrit per : Anònim
  44. hola muy buenas sou un aficionado del mar menor y me e enterado de q pinto esta con jordi fabregat

  45. Escrit per : Anònim
  46. hola muy buenas soy un seguidor del mar menor y e seguido a pinto en todos sus equipos y me gustaria saber q tal esta porque aqui fue con mucho el mejor central q a pasado por aqui en muchos años y seguro por el caracter ganador q tiene estara igual,se fue al equipo de jordi fabregat verdad

  47. Escrit per : Anònim
  48. Si anonimo juega aqui en el amposta y es titular indiscutible. Este domingo no jugo por las tarjetas. Es un jugador muy bueno y de una excelente clase no se como se fue del mar menor, pero aqui en Amposta estamos encantados con el fixaje.

  49. Escrit per : Anònim
  50. Si fa mes d'un any que no perdem a casa no es pel public ja que no intimida gens al contrari, nomes sabem criticar als jugadors i protestar a l'arbit.
    Pero animar res de res.

  51. Escrit per : Anònim
  52. Gran jugador Pinto, ho diu un company seu del vestidor que esta encantat amb tot el que esta aprenent al seu costat, es unn crack!

    Un jugador dels que fan que la cantera doni resultat!

  53. Escrit per : Anònim
  54. Santi Acedo ya arribat a aun acord amb la directiva per desvincular-se del club, Fornes si no tinc mal entes ho feia ahir, hi ha algo nou, de fitxatjes, con esta els rumors de cazorla, vindra o no?

  55. Escrit per : Anònim
  56. hace mucho que no entra mariam por aqui a informarnos de como esta los lesionados MARIAM VUELVEEEE! enorme el amposta haber si de una vez por todas todo vuelve a la normalidad, los goles entran, las lesiones nos respetan, los lesionados se recuperan y podemos disfrutar de este gran equipo que es de lo mejor de esta tarcera sin duda. ANIMO AMPOSTAA!!!

  57. Escrit per : Anònim
  58. Como se nota que hemos ganado ahora toca si la cantera,la aficion no va mucha, que si algunos tienen que trabajar, que si tienen que cobrar menos que si pinto que si valdemoro.

    Hay que apoyar a la junta y sobre todo A LA PLANTILLA y hablar del partido y no de otras cosas

  59. Escrit per : Anònim
  60. HAMILTON 23 ERES.... UN FENOMENO!!!

  61. Escrit per : Anònim
  62. Manel cazorla es ese magnifico jugador que dejo tirados a sus compañeros simulando una lesion para no ir al campo del iberiana,tambien es ese magnifico jugador que incito a sus compañeros hace unos 3 años a dejar de entrenar y hacer huelga hasta que no hubiera agua caliente en las duchas?.Si señor un buen fichaje

  63. Escrit per : Anònim
  64. si es ese señor,el que metio 60 goles en tres temporadas,el que se dejaba la piel en el campo,ese señor si.
    visca l'amposta castellanet!!!!

  65. Escrit per : Anònim
  66. pues en el campo del iberiana se dejaria poca piel.60 goles,30 en 1 regional y los demas en preferente en primera catalana con el tortosa 1 y en 3 division?????????????????

  67. Escrit per : Anònim
  68. ACUERDATE,QUE EN PRIMERA CATALANA FUE PICHICHI,CON EL VALLS,18 GOLES CON UN EQUIPO QUE DESCENDIO.
    TE GUSTE O NO ES UN HOMBRE GOL.Y CREEME EN EL CAMPO DE LA IBERIANA NO VALE LA PENA DEJARTE LA PIEL,OJALA EL AMPOSTA NO SE HUBIERA PRESEENTADO AQUEL DIA,TENEMOS MAS CATEGORIA.

  69. Escrit per : Anònim
  70. L'anonim que diu que hi han jugadors que no treballen que a nombrat a 3 a part destos treballen tots, però si a tu nomes tinteresen destos preguntalsu als jugadors si treballen o no.
    Preocupat més per tu i no pels altres.


    ANMS AMPOSTA!!!
    VISKA L'AMPOSTA!!!
    VISKA EL FUTBOL!!!!

  71. Escrit per : Anònim
  72. Quina caguera vos ha agafat ara a tots en Cazorla.Sembla que sigui nostre senyor i ens tingui que salva ell la categoria.
    Tenim que animar als jugadors que tenim i no fer volar coloms.

  73. Escrit per : Anònim
  74. PER A MI LOS JUGADORS QUE TENIM SON LOS MILLORS DEL MON,PERO CREC QUE CAZORLA MOS ANIRIA DE PUTA MARE(ES LA MEUA OPINIO). ELL NO MOS SALVARA LA CATEGORIA,PERO EN LA BAIXA DE ACEDO ESTA CLAR QUE ALGU, ES TE QUE FITXAR,I YO PER A QUE ME FITXEN UN PAYO QUE NO SABEM COM SERA I MOS COSTARA UNA PASTA,ARA PER ARA TAL COM ESTA LA ECONOMIA DEL CLUB , YO ME QUEDO EN CAZORLA.
    VISCA L'AMPOSTA!!!!!!
    PD:ES LA MEUA OPINIO, I NO ES PER CREAR POLEMICA.

  75. Escrit per : Anònim
  76. el diumenge vaig estar al partit i voldria destaca 3 jugadors que com casi tots los partits jugen molt be sembla una cosa normal, Lucha,Ubay y Recio tot lo que fan lo fan molt be.Donarlos anims y que no baixen perque sino l´amposta lo notaria masa

  77. Escrit per : Anònim
  78. YO TAMBE HEM QUEDO AMB CAZORLA, ES UN JUGADOR QUE ENS DONARIA GOL I ELL EN TE I AMB AQUEST EQUIPAS QUE TENIM ENS FALTA UN HOME GOL QUE NO HO VEIEM O QUE? ADEMES ENS COSTARIA MOLT MENYS QUE UN ALTRE QUE VINGUE DE FORA.

  79. Escrit per : Víctor Romero
  80. i de la gran actuació kesta tenin els ultims partits Yuri, u deixa tot al camp i ja sesta fen un jugador ke sira recordat per laficio ampostina durant un temps

  81. Escrit per : Anònim
  82. Estem donant bola a un jugador que no jugar al nostre equip i menyspreant als nostres jugadors que ho donent tot al camp, pero deu ser la nostra manera de fer, no donant valor al equip que tenim.
    El que em de fer es animar i aplaudir als nostres jugadors i si es te que fitxar algun jugador es feina de la junta directiva.

    VISCA L'AMPOSTA

  83. Escrit per : Miquel
  84. Yuri esta marcan una època esperem que continue aixi

    GRANDE YURI

  85. Escrit per : Anònim
  86. Gracias a Todos.

    Lo unico que quiero decir es que gracias a la gente que me ha apoyado, me hubiese gustado salir de otra manera pero no he tenido oportunidad, por decision tecnica he abandonado la entidad, me gustaria resaltar que no ha sido por el viaje a amposta ya que tenia ganas de continuar, la mala relacion con el mister y los malos resultados han sido cuestiones de peso para llegar a esta situacion,no tengo rencor a nadie pero prefiero que se sepan las causas.

    Amposta, Suerte Santi Acedo

  87. Escrit per : Anònim
  88. gracias a ti por tu dedicacion y esfuerzo,que as demostrado en los ultimos 3 años.que tengas suerte alli donde vayas !!!!animo santi!!!

  89. Escrit per : Anònim
  90. Anims Santi!!!!


    Viska L'AMPOSTA!!!!

  91. Escrit per : Anònim
  92. Un dels millors jugadors del club Recio....

  93. Escrit per : Anònim
  94. Un dels millors jugadors sin duda RICARDET

  95. Escrit per : Anònim
  96. lo que no entenc es que de una semana a un altre pasigue santi acedo de ser titular a ser descrtat del equip i apartat....no ho entenc


    santi lo puedes aclarar?

  97. Escrit per : Anònim
  98. Saludos.

    Tenia problemas musculares, los cuales no me dejaron participar al 100%, aunque hice todo lo que estuviese en mi mano para entrar desde un inicio, pero el mister es el que decide, estaba muy implicado con el Amposta pero cada uno ve las cosas a su manera, no se si te lo he podido aclarar pero lo que si te puedo asegurar, es que hice todo lo que pude por el amposta.

    Santi acedo.

  99. Escrit per : Anònim
  100. implicado no se pero lo que esta claro es que no eres el santi acedo que todos queremos y conociamos, y en la cantera hay gente muy prepaarada tambien.
    De todas maneras suerte en tu nuevo equipo.

  101. Escrit per : Anònim
  102. Es la primera vez que escribo en este foro aunque queria comerntar algunas cosas.
    Respecto a un escrito de las 15:59, le doy la razon ya que creo que el motivo es por bajo rendimiento, aunque tal vez se deba, tanbien a las lesiones. Por otro lado, efectivamente en la cantera hay gente con muy buenas maneras y en edad juvenil que si les dan una pequeña oportunidad y el entrenador lo sabe llevar (Fabregat es un entrenador preparado) se puede sacar rendimiento. Por cierto, hay un chico de 16 años de la cantera que ya esta entrenando con el primer equipo, y creo que esta es la forma de empezar a formar jugadores para el Amposta.
    Un saludo a todos.

  103. Escrit per : Víctor Romero
  104. kual es el jugador de 16 años¿

  105. Escrit per : Anònim
  106. Victor, jubenil de primer any, avui al partit del dijous contra l'amateur a marcat 2 golets, gran jugador!

    Al costat de Fabregat qualsevol jugador pot adependre molt, ho dic per experiencia!

    Gran entrenador!

  107. Escrit per : Anònim
  108. En aquest moments son dos els jubenils entrenant en el primer equip, com son Ferran(tots els dies) i Victor(dimecres i dijous), això demostra que les coses estan ben fetes i que Jordi confia amb ells!

    També dir que crec que el fet de que debuten jugadors dona moltes forces als altres nois del futbol base, ja que en els ultims anys no s'ha vist cap jugador cantera!

  109. Escrit per : Anònim
  110. Ultimamente he seguido varios entrenamientos del amateur, i creo que tenemos un delantero en casa de mucha calidad, se llama Cristian Gallardo, i creo que si pudiera entrenar con el primer equipo daria muchas alegrias a l'afición, tiene unas ganas i una calidad que muxos de tercera querian, creo que estaria bien darle una oportunidad!

  111. Escrit per : Miquel
  112. Tots sabem que Cristian si no hagues estat per la lesió que va tenir estària a un segona a de sobres, no obstan crec que seria un bon reforç per al primer equip i segur que relació qualitat preu es la millor opció. Encara que els de l'amater potse s'anfaden ja aquesta temporada volen aconseguir l'ascens.

    Esta semana estem fen record de comentaris ojala sempre sigues aixi.

  113. Escrit per : Anònim
  114. Haber si ahora vamos a tener a ETOO en las categorias inferiores y no lo hemos visto para poder estar jugando en 2 division y no se ha subido al primer equipo nunca lo he oido hablar y sobre el chaval este de 16 años me alegro por el si fabregat lo ha subido es porque lo ha visto bien me alegro por el y por la cantera espero que siga la cosa asi y se siga trabajando con los chavales y dandoles oportunidades, pero eso si no os creais que con toda la gente en el primer equipo nos mantendremos o jugaremos para subir de categoria no os equivoqueis (pensar con la cabeza).

    Visca L"Amposa

  115. Escrit per : Anònim
  116. Convocat Victor de 15 anys, i el diumenge cumplira els 16 anys, esperem que tingui un feliç dia, i molt bon regal com sigui el seu debut i la victoria!

  117. Escrit per : Anònim
  118. A VEYRE SI ALGU POT DONAR REFERENCIES D'AQUEST NOI QUE VA CONVOCAT.
    COM ARA DE QUE JUGA? QUI ES? SI ES DEL POBLE?.
    GRACIES

  119. Escrit per : Anònim
  120. delanter centre, de gran fisic(pel seu fisic pareix un noi de 19 o 20 anys) i bona tecnica, i absolutament amposti!

  121. Escrit per : Anònim
  122. Encara que pot jugar de davanter centre, la seva millor posició es de mitja punta. Molt bon fisic (1.80), tècnica, control i desplaçament de pilota molt bons. Sap utilitzar els colzes i protegir la pilota amb el seu fisic. Ràpid tant en velocitat de reacció com en carrera. No es un golejador nat encara que pot fer de 10-12 gols amb edat juvenil, pero es molt bon pasador. Aquest noi a tingut ofertes per jugar en categories mes altes, pero tant els seus pares com ell no han volgut marxar d'aqui.
    A més, hi han jugadors al cadet A i als dos juvenils en molt bona projeccíó.
    Si aneu a veure partits del futbol base, voreu el nivell que hi ha.

  123. Escrit per : Miquel
  124. Hamilton Cristian Gallardo no es cap xabal, te 25 anys i no dic que podria estar jugan ara a segona divisió sinó que podria estar jugan ja que a causa d'una l'esió se li van tancar moltes portes.

  125. Escrit per : Anònim
  126. L´any que ve si que es vora un derbi impresionat a 1 catalana RAPITENCA-TORTOSA

  127. Escrit per : Anònim
  128. Com esta l'amposta s.u.p.

  129. Escrit per : FRaN
  130. Sorpresa a Blanes de moment...

    Blanes 0 - Amposta 2 a la mitja part.

    Greu lessio de Ubay k segons imagina radio, lhan tret en brassos del camp...i lesio de Becerra.....he ficat ara la radio, no se ki ha fet els gols ni res...

  131. Escrit per : FRaN
  132. los de imagina radio tan locos xD
    se veu k la greu lesio de ubay no es per a tant tot i k alla han dit k han tret a la mitja part entre brasos a ubay, ubay a la mitja part sha refet i esta jugant. El segon gol l'ha fet becerra i a la jugada del gol sha lesionat i lha substituit Marc..

  133. Escrit per : FRaN
  134. Gol de pitarque!!!! Blanes 1 Amposta 3
    Falten 10minuts per a finalitzar el partit!
    Anims amposta!

  135. Escrit per : FRaN
  136. Final del partit Blanes 1 Amposta 3

    Segons tink entes, dos gols de pitarque i laltre de Becerra.
    Ha debutat al minut 40 Victor, un bon regal de cumpleanys k mai
    olvidarà
    A destacar Pitarque i Recio.
    Ja mirem de prop la promoció d'ascens!

  137. Escrit per : Anònim
  138. a l'anonim , que diu l'any que ve RAPITENCA TORTOSA a catalana, dir·li que no te ni ideo del futbol del montsià.


    I això de la promoció, poc a poc, primer guanyar i gaudir.


    ANIMS AMPOSTA!!!!
    i A SEGUIR GUAYANT!!!