DIUMENGE 11 GENER (17:00.H) CF AMPOSTA - UE RAPITENCA.

diumenge, 23 de novembre del 2008

CF VILANOVA 2 - CF AMPOSTA 1.

27 comentaris:

1. Escrit per : Anònim
  2. fa mal,pero a recuperarnos i guanyant al Banyoles tornarem a la part de dalt,FORÇA AMPOSTA

3. Escrit per : Anònim
  4. Bon partit de l'Amposta, llastima del minut fatìdic, on després d'empatar.nos el partit, al saque de gol Raúl Lucha a fet una mala pasada que a significat el 2-1.
    L'Amposta a tingut ocasions. I ha hagut un traveser per cada costat .
    El gol de l'Amposta a estat fet per Gerard (crec) a la sortida d'un corner de cap a la frontal de l'area petita.
    L'Arbit a estat bé en linies generals, expulsant a la segona part un jugador del Vilanova per doble tarjeta, quan el resultat era 0-1 a favor de l'Amposta.
    Tenim que creure amb l'equip.

ANIMS AMPOSTA!!!

5. Escrit per : Anònim
  6. Tinc alguna foto del partit.

7. Escrit per : Víctor Romero
  8. llastima dakesta derrota ke aguesen sigut algun punt o los 3 molt bons pero weno

ara a pensar la proxima setmana i a casa hem destar imparables

9. Escrit per : Anònim
  10. Hem de saber jugar fora d casa en lo marcador a favor, sempre k guanyem per un gol, mos passa algo mos empatem o perdem lo partit. L,equip ha de saber jugar aquests partits, i si conve ficar una defensa de cinc homes se fica, i a aprofitar el contratacs, detras sobretot a fora em de se mes practics i mes quan anem guanyant, i si s,ha de fotra una pilotada al nuvols pos es fa no passa res.
    En 10 homes i guanyant 0-1 no pot ser k et remontin un partit, falta mes concentracio al darrera. Ahir vam perdre 6 punts, 3 reals i tres sicoplogics, ja ke tots els altres van punxar.
    Pero weno a olvidar-ho quan mes pronte millor i a pel proxim partit. Ahir em va agafar una classe d rabia i impotencia, que ja fa mal dir-ho i tot.
    VISCA L,AMPOSTA.

11. Escrit per : Anònim
  12. ESTOY CON EL, SI SE JUEGA BIEN MEJOR PERO CREO Q LO IMPORTANTE ES GANAR Y SI CON 0.1 EN EL MINUTO 70 HAY Q PONER 5 DEFENSAS SE PONEN Y LISTO, YA NO ESTAMOS EN PRIMERA CATALANA Y AKI LOS PUNTOS SON ORO.

13. Escrit per : Anònim
  14. El comentarista de la ràdio no parava de dir que semblava un partit de tennis. No se si estava mirant l'Amposta o la Copa Davis entre Espanya i Argentina.

15. Escrit per : Anònim
  16. Jo v aig estar.hi, i realment estic d'acord amb a l'estadi... ja de saber jugar amb el 0-1 el Vilanova quand ens va remuntar van saber fer el seu joc, no obstant, els tres últims minuts van ser totalment de l'Amposta. Cal esmentar que l'arbit va afeigir tres minuts reals de joc, o sigui tres mes un minut pel temps que va perdre el Vilanova.

17. Escrit per : Anònim

resum del partit

19. Escrit per : Anònim
  20. Soc un gran defensor de Fabregat, pero aixo no lleva que digue que el diumenge va fallar l,equip i sobretot Fabregat a partit de haber fet el 0-1, no s,enten la parti defensa que va fer i els canvis. Alguna vega sa de equivocar no..
    Ah de passo us dic, vau vore el reportatge ahir al futbolcat, va sortir el Valls al qual jugar el nostre volgut Camaron Cazorla que va fer 3 gols. Ay aquellos viejos tiempos con Manel.

21. Escrit per : Anònim
  22. si que vaig vore el reportatge,va estar be.quina llastima que no jugue en natros.pero bueno...
    sobre els canvis ara es molt facil opinar.si en 0a1.posem un altre defensa i mos acaven empatant el partit,ara diriem que va ser culpa de tirar l'equip atras, i tambe u estariem criticant.es va pedre el partit i punto,per 2 errors puntuals.
    ara a pel proxim partit que son 3 punts molt importants.
    visca l'amposta.

23. Escrit per : Anònim
  24. Penseu que som un equip pujador i que la nostra prioritat aquesta temporada es mantindre la categoria.
    Esta clar que va ser una llastima perdre davant del vilanova quan el partit estava guanyat pero ara em de pensar en el partit del Banyoles y guanyar els tres punts.
    A casa em de treure tots els punts i fora el que puguesem rascar.

VISCA L'AMPOSTA

25. Escrit per : Anònim
  26. PIENSO QUE EL PRIMER OBJETIVO ES MANTENERSE Y CREO Q EL AMPOSTA VA POR BNUENA LINEA, LUEGO...A MIRAR ARRIBA PERO LO PRIMERO ES LO PRIMERO

27. Escrit per : Anònim
  28. Muy mal con 0 a 1 y un hombre menos no se puede perder el partido en la vida, si algunos jugadores se dejaran de tanto tacon y chorradas de esas y perder menos la pelota porque habian 2 jugadores que se pensaban que estaban jugando solos. Y claramente el objetivo del amposta es mantenerse en la categoria luego ya veremos donde estaremos si para seguir luchando para estar arriba o estar tranquilos en mitad de la tabla pero OBJETIVO PERMANENCIA.

29. Escrit per : Anònim
  30. si algu no a sentit la entrevista que li fan a FABREGAT a antena caro ,recomano que la ascolteseu per que es molt bona i angrescadora,El equip esta rabios i ple de ira,i aixo es bo, segons Fabregat,tambe diu entre altres coses que esta derrota ens te de porta a estar entre els 4 primers

31. Escrit per : Anònim
  32. Tienes razon hamilton, pero bueno a olvidar el partido y pensar enelproximo partido, vital para seguir ahi.
    Top ten jo tame l,he escoltada i esperem tingui rao se,l veu molt engrescat en l,equip al mister aixo es bo.

33. Escrit per : Anònim