DIUMENGE 11 GENER (17:00.H) CF AMPOSTA - UE RAPITENCA.

diumenge, 30 de novembre del 2008

CF AMPOSTA 4 - CD BANYOLES 1.

24 comentaris:

  1. Escrit per : Anònim
  2. magnifica victoria que ens coloca en 7 posicio i a nomes 4 punts del quart clasificat.La setmana que ve anire al camp del Europa a vorels i animarlos.Llastima que tindrem la defensa una mica tocada,Yury sancionat,Lucha dubte i Pinto tocat, al menos em recuperat a Puig

  3. Escrit per : Anònim
  4. Per cert, avui tampoc e pogut senti el partit per internet,e tingut que senti als tortosins de imagina radio on el partit de la jornada era tortosa-manresa,ai que joderse

  5. Escrit per : Anònim
  6. No som setens, estem a la 8 posicio.Estic d'acord amb les declaracions de Fabregat al final del partit, a estat el pitjor partir jugat a casa aquesta temporada.
    El banyoles, un equip molt justet ens ha creat moltes dificultats i ja van alguns partits que em baixat un poc el pisto.
    A vere si la setmana que ve apretem una mica mes ja que al camp de l'Europa es dificil puntuar.
    Apart d'aixo bon resultat de l'Amposta i a seguir sumant punts que ja queda menys per salvar la categoria.

    VISCA L'AMPOSTA

  7. Escrit per : Miquel
  8. Josep estic amb tu el resultat no reflexa el que ha estat el partit. El cue de la lliga ha lluitat de tu a tu contra l'Amposta.

    Weno los que dieu que fan falta delanters i no defenses, si haveu vist la banqueta avui estaven alberto, eden, miguelet i manolo Puig. Voleu dir que en el cas de fixar algu no se tindria que fixar un defensa?

  9. Escrit per : Anònim
  10. soy un aficionado del c.d badajoz y se escucha de fichar al central emilio pinto q es de aqui y q se intento fichar a principios de temporada y ya habia fichado por el amposta y hablan maravillas de el,para saber como esta su situacion y si puede q salga de club del amposta para recalar en el equipo de su tierra y al parecer vosotros teneis encarrilada la liga para la salvacion y nosotros para intentar el ascenso,joder cedernoslo y hablar un poco de el a ver como esta ultimamente para q se venga

  11. Escrit per : Anònim
  12. POR PARTES COMPAÑEROS DEL FORO, CREO QUE EL EQUIPO CONTRARIO NO ERA DE LOS MEJORES...PERO HAY Q GANARLOS TAMBIEN Q SON TRES PUNTOS COMO LOS DEMAS NO?? APARTE QUE ESTOS GANARON AL EUROPA TAMBIEN RECORDARLO,LO SEGUNDO ES QUE EMILIO PINTO ESTA MUY AGUSTO EN AMPOSTA, Y VOSOTROS LUCHAIS POR EL ASCENSO PERO NOSOTROS.....TAMBIEN LO AREMOS ESTOY SEGURO,,,,Y LO TERCERO ENHORABUENA AL AMPOSTA POR ESTE MAGNIFICO RESULTADO Y ANIMO PARA EL PARTIDO DE EUROPA.

  13. Escrit per : Anònim
  14. Sobre Pinto, creo que en el futbol lo que manda es el dinero,si teneis dinero para pagarle mas, de lo que cobra en el Amposta, creo que vendria pero sino lo teneis claro.de todas formas el Amposta supongo que pediria algo a canvio.
    Respecto al jugador creo que es un gran central, con mucha experiencia en tercera.

  15. Escrit per : Anònim
  16. L'àrbit un poca vergonya provocant a la gent i anticasero-total. Quan va fer la falta Yuri a la segona targeta, venia corrents amb la targeta roja a la ma. Lo central del Banyoles també un altre poca vergonya: nosaltres vam sentir com deia als seus companys que peguessen patades més fort.

  17. Escrit per : Anònim
  18. para el aficionado del BADAJOZ decirle que no creo que el AMPOSTA se desprenda de PINTO, es un jugador que es muy valorado y sería muy dificil que lo dejara marchar sino que lo pregunten al AMPOSTA directamente y ya lo sabreis de primera mano.

  19. Escrit per : Anònim
  20. PINTO DEJA DE ESCRIBIR EN EL FORO JAJAJAJAJAJAJAJAJA

  21. Escrit per : Anònim
  22. Aqui us deixo un retall de la portada de futbolcatalunya relacionat en lo nostre equip, sembla k comencem a fer temor:
    "Atenció també al treball de Jordi Fabregat amb l'Amposta. Els blanc-i-negres van golejar per 4-1al Banyoles, que continua encallat a la darrera posició i fa olor de Primera Catalana, i són la gran revelació de la categoria. Es tracta d'un equip que ve de baix, però amb un grapat de jugadors joves i molt interessants que segurament trigaran molts anys a deixar de jugar a Tercera Divisió."
    Y en referencia al tema Pinto, creo amigos de Badajoz, k el amposta en ningun momento se plantearia cederos el jugador, el es el alma de la defensa junto a Ubay. Pinto grandisimo jugador k todavia no entiendo como conguimos fitxarlo por la gran calidad k tiene. Y te recuero k todavia no estamos salvdos hasta los 45 puntos. Y despues quizas aspiremos a la cuarta plaza, quien sabe no?

  23. Escrit per : Víctor Romero
  24. Gran partit al muncipal ampostí ahir.

    L'Àrbit per a mi ho va fer tot be, es pot equivocar en alguna cosa pero generalment be.

    Becerra molt elèctric que va lluitar cada pilota al 100%, un gran Pitarque que en la pilota als peus es molt perillos i quin golas va marcar.

    Simón molt bé, quin desplaçament de pilota te.

    Ubay i Pinto en la seva linea.

    No va ser el millor partit però s'havia de guanyar com sigue.

    Al Banyoles tenia molt bon atac, el que li fallava era la defensa.


    A seguir en aquesta linia

  25. Escrit per : Anònim
  26. molt d'acord en aquet ultim comentari,el banyoles es va mostra perillos en atac pero molt fluix en defensa.Tambe crec que ens falta un rematador,les baixes de Lluis i de Acedo no s'han cobert.

  27. Escrit per : Anònim
  28. Al ultim anonim, pero vatros penseus que aixo del futbol es fitxa sense diners, una mica de sentit comu i valoreu l'esforç que se esta fen y que d'ajudes no hi han moltes.

  29. Escrit per : Anònim
  30. Estic d,acord en forofo, hem de ser realistes i ja s,acabat aixo de fitxar a cop de talonari no hi han diners a l,equip i la junta fa el k pot i miracles no se,n poden fer. La gent no amoia la mosca com los altres anys, aixi k aguanta en lo k tenim k ja es prou, i per cert tenim un molt bon equip. Fitxar un davanter centre bo has de daumentar el presupost, i el forat ja es prou gros.

  31. Escrit per : Anònim
  32. PIXITXI
    A L'ACTUAL JORNADA
    (si no hi ha cap errada)

    Amb 9 gols

    Cervantes Cornellà

    Amb 8 gols

    Luismi Español “B”
    Fran Arevalo Santboià
    Santi Triguero Vilanova

    Amb 7 gols

    Montero Hospitalet
    Pedro Hospitalet
    Yangüela Reus
    Pallarés Reus
    Gascón Ricoh Premià

    Amb 6 gols

    Guitart Cassà
    Planagumà Manlleu
    Bakary Ricoh Premià
    Txiqui Vilajuïga

    Amb 5 gols

    Becerra Amposta
    Jony Espinosa Balaguer
    Rodri Blanes
    Uri Blanes
    Jordi Tarrés Español “B”
    Javi Marquez Español “B”
    Vichu Palamós
    David Perez Santboià

  33. Escrit per : Anònim
  34. Esta setmana a radio marca barcelona el diumenge en el progama del matins CATALUNYA FUTBOL han escollit com a partit master(el partit mes important de la jornada) el Europa-Amposta

  35. Escrit per : Anònim
  36. algu podria informa si Pinto esta recuperat para el partit del Europa?????????????????????

  37. Escrit per : Anònim
  38. dddd

  39. Escrit per : Anònim
  40. si, totalment!

  41. Escrit per : Anònim
  42. No puedo escuchar radio amposta por internet, alguien sabe algo ?
    Esta emisora falla más que una escopeta de feria jdr.

  43. Escrit per : Anònim
  44. al descans 2 a 1.perd l'amposta.segons la radio en 1a1 al marcador no li an pitat un panal clarisim a favor de l'amposta i acte sesuit gol inexistent de l'europa.

  45. Escrit per : Anònim
  46. Avui e anat al camp del Europa i fa molt de temps que no em sentia ROBAT con avui ,el segon gol del europa no a entrat dins de la porteria(dit per els mateixos seguidos ultras del europa)i el 3 gol del europa una mica mes i le lleven la camiseta a Raul(expulsio a Raul per protesta a Fabregat per protesta)i ancara tenin que aguanta als putos barcelonins que sen riguen de natros .FORÇA AMPOSTA I QUE NOS AULOREN LO NCUL QUE ES LO QUE ES MEREIXEN

  47. Escrit per : Anònim
  48. Estic hasta els collons de que casi es carreguen a Ubay y tinguesim que demana disculpes per que dien que fea teatre