DIUMENGE 11 GENER (17:00.H) CF AMPOSTA - UE RAPITENCA.

dimarts, 1 de juliol del 2008

PRETEMPORADA.

Un cop realitzada l’assemblea general de socis, ja podem confeccionar el calendari del CF Amposta per aquesta pre-temporada, que començarà el dia 23 de Juliol, amb la presentació de l’equip ampostí, dirigit un any mes per Jordi Fabregat.

El primer amistós es disputarà el dia 27 de Juliol a Masdenverge, el dia 3 d’Agost a Sant Rafel, el dia 10 d’Agost a Gandesa, mentre que el debut a l’estadi serà el dia 15 d’Agost enfront al CD Tortosa, el dia 17 d'Agost triangular entre Alcanar,Espanyol "B" i l'Amposta i per finalitzar el dia 23 d'Agost de nou a l'estadi enfront al Vilafranca.

65 comentaris:

  1. Escrit per : Anònim
  2. No van dir que buscaven portar un equip de segona divisió per a la presentació el dia 15 d'agost?

  3. Escrit per : Anònim
  4. Si eses vingut a la junta anonim, sabries per q no ve un segona divisio.

  5. Escrit per : Anònim
  6. no vaig poder anar per això ho pregunto

  7. Escrit per : Anònim
  8. Jo tampoc vaig poder estar per problemes de desplaçament,

  9. Escrit per : Anònim
  10. Gran pretemporada, bons equips per a preparar-mos per jugar a tercera, jo ficaria a l'amposta a jugar el Joan Gil per acabar la preparació. OLE OLE OLE ja ja ja ja

  11. Escrit per : CORNERET .(administrador)
  12. E afegit un parell de partits mes de pretemporada concretament el dia 17 d’Agost un triangular a Alcanar on també serà l’Amposta i l’Espanyol “B” i el dia 23 d’Agost a Vilafranca

  13. Escrit per : Víctor Romero
  14. grandeees

    bueno ja tink ganes de ke sigue la presentacio per a vore lekiiip
    visca

  15. Escrit per : Anònim
  16. porque en la web oficial del club no fan oficial cap fitxatge? no se para que la volen

  17. Escrit per : Víctor Romero
  18. teens rao este ultim anonim

    si volem tindre una pagina web, lan de tindre actualitzada i tal perke no potser ke entrigues i no fike res de nou, vamos perfavor, ke lamposta fike de la seva part i informe als socis i simpatinzans i als visitants de informacio
    ke som un club serio
    visca lamposta

  19. Escrit per : Anònim
  20. Vaja web del amposta.
    No hi han noticies desde el 10 de juny.
    No se per a que serveix aquesta web.Que esteu tots de vacances o que?
    A vere si informeu mes al soci que ens feu pagar quotes de 1ª divisio i teniu una web de 3ª regional.

    VISCA L'AMPOSTA

  21. Escrit per : Anònim
  22. Si opino igual q tots vosaltres, vaja kk de web oficial k tenim, sort k tenim aquesta d corneret si no (felicitats corneret)... ja k desde les primeres renovacions d principis de juny res de res, feu lo favor d,actualitzar-la Junta i informeu-mos una mica de les noticies del club.
    Canvian d tema avui al diari sport ficava k l,ultim fitxatge k teniem k fer este tal Xavi Comas finalment no es fa, que hi ha d cert en aixo? algu sap algo.

  23. Escrit per : Anònim
  24. em penso k els de tercera regional ja tenen prou feina en arreglar els camps de terra per poguer jugar a futbol...crec k esta web es prou digna falta actualizar mes sovint pero esta molt be!

  25. Escrit per : Anònim
  26. dookie, te recordo que el filial del teu ex-equip també juga a tercera regional, i crec que no es mereixen un despreci ni ells ni ningu dels que juga a 3a regional ja que en aquesta categoria hi ha grans camps de futbol millors que molts de primera regional, preferent, 1a catalana i fins i tot 3a divisió i sinó fixat en los camps del remolins Bitem B, del Roquetenc B,del Jesús Catalònia B, del Corbera, del Alcanar B,de l'Alda B, de l'Ametlla de Mar B,... suposo k molts equips de les categories que aneriorment he nombrat voldrien tindre camps com estos.

  27. Escrit per : Anònim
  28. yo creo k conoces muy poco al amposta "B" ya que juega en 2ªregional....

  29. Escrit per : Anònim
  30. El partit del dia 23 amb el Vilafranca es al camp del Amposta o del Vilafranca???????

  31. Escrit per : Anònim
  32. Ola bona nit lo dia 23 cau en dissabte o juguem lo dia 24 que cau en diumenge? i on juguem amposta o a vilafranca? a l'Ebre u e llegit i posava a amposta nuse segur

  33. Escrit per : Anònim
  34. Juguem lo dia 23 agost, a Amposta, o sigui dissabte. Finalment si q es pot jugar contra el Vilafranca, bon partidet.

  35. Escrit per : Anònim
  36. Molttissimes gràscies a l'estadi

  37. Escrit per : Anònim
  38. acabo de veure aquesta noticia publicada al diari de tarragona.
    http://www.diaridetarragona.com/esports/006677/deberes/hechos/cf/amposta.

    El CF Amposta intentará realizar un buen papel la próxima temporada en su retorno a Tercera División. Para ello, la entidad ebrense ha estado trabajando duramente en el plano deportivo, en el que se ha confirmado la continuidad de Diego, Raúl Lucha, Gustavo, Ruibal, Puig, Becerra, Gerard, Recio, José Lucha, Manel Subirats, Yury, Alberto y Santi Acedo. Ubay está a un paso de renovar. Por contra, no seguirán vinculados al club Raúl Hernández, Sergio Ruiz, De la Fuente y José Ramón.

    En el apartado de incorporaciones, el conjunto del Montsià, que estará dirigido un año más por Jordi Fabregat, ya se ha asegurado las del portero Raúl Jiménez (Villajoyosa, el defensa Simón (Ávila), el media punta Edén (Reus juvenil), y los delanteros Pitarque y Miguel (Pobla de Mafumet) y Lluís (Roquetenc). En este ámbito, el club presidido por José Luis Tarrazona sólo está a la espera de fichar a un central, que podría llegar esta misma semana. A este respecto, el elegido podría ser Xavi Comas, que la temporada pasada militó en el equipo B del PSV Eindhoven, y que entre hoy y mañana negociará su llegada al CF Amposta. Por otro lado, en el capítulo económico, la entidad está buscando recursos, que deben salir del aumento del número de socios y de nuevos colaboradores. El presupuesto para la nueva temporada en Tercera División es de 435.000 euros.
    LA PLANTILLA
    Altas
    Raúl Jiménez (Villajoyosa)
    Simón (Ávila)
    Edén (Reus juvenil)
    Pitarque y Miguel (Pobla)
    Lluís (Roquetenc)

    INTERESA
    Xavi Comas (equipo B del PSV)

    Bajas
    Raúl Hernández
    Sergio Ruiz
    De la Fuente
    José Ramón

    Renovados
    Diego
    Raúl Lucha
    Gustavo
    Ruibal
    Puig
    Ubay
    Becerra
    Gerard
    Recio
    José Lucha
    Manel Subirats
    Yury
    Alberto
    Santi Acedo

  39. Escrit per : Anònim
  40. Ela partit contra el vilafranca, on es juga??
    a casa o fora

  41. Escrit per : Víctor Romero
  42. ek futbolera ke no llegeixes los comentaris dels altres o ke?

    a kasa juguen

  43. Escrit per : Anònim
  44. ALGU SAP ,QUAN ES POT PASSAR A RECOLLIR EL CARNET DE SOCI?

    A VEURE SI ALGU DE LA JUNTA POT INFORMAR.GRACIES.

  45. Escrit per : Anònim
  46. German de la Rapitenca nou fitxatge de l,Amposta. Gran jugador i si fa la gran temporada d este any passat, tenim un jugador d molta qualitat al mig del camp.

  47. Escrit per : Anònim
  48. SI NO TINC MAL ENTES,GERMAN HA RENOVAT EN LA RAPITENCA.

  49. Escrit per : Anònim
  50. Ola bon dia

    Lo dia 23 és la presentació sabeu a quina hora??

  51. Escrit per : Anònim
  52. German encara no ha renovat en la Rapita, podeu estar segur, es un cas com el d Ubay estant aparaulats pero no renovats amb els seus respectius equips.
    Es per aixo que l,Amposta sembla q li ha fet una oferta a German, i sembla ser que pot firmar en l,Amposta, pero no esta fet encara.

  53. Escrit per : Anònim
  54. a quina ora es la presentació de l'ekip

  55. Escrit per : Anònim
  56. L'amposta no fa mes fitxages, per què en la actual situació economica no pot fitxar a ningu mes.

  57. Escrit per : Anònim
  58. Segons lo diari de tarragona avui, Ubay ja ha renovat en l,Amposta. Ara sols falta fitxar un central ja que Xavi Comas finalment sembla k no ve. I German ja es de la Rapita aixi k res de res en l,Amposta.
    L,hora de presentacio de l,Amposta encara no han dit res, pero si es com l,any passat va ser a les vuit de la nit.

  59. Escrit per : Anònim
  60. una pregunta que no tinc la resposta clara.
    en el cas del prestec que ha tingut que fer el Club de futbol Amposta de 80.000 euros qui son els responsables de avalar o en el seu cas de tornar els diners si l'entita no pot, els directius o tots els socis que ho van aprobar en junta general?

  61. Escrit per : Anònim
  62. Ola bona tarde ia se sap a quina hora és la presentació???

  63. Escrit per : Anònim
  64. futbolera la presentacio de l'amposta es el diu 23 de juliol a les 8 de la tarde.

  65. Escrit per : Anònim
  66. Gracies Josep

  67. Escrit per : Anònim
  68. algu sap si al final Ubay a renovat o no??????

  69. Escrit per : Anònim
  70. No trobeu que es una plantilla desequilibrada, hi ha masa mitjes puntes-puntes 8 o (Pitarque,alberto,lluis,ruival,migu-el,eden, becerra , acedo, i gustavo)en canvi detras hi ha pocs efectius nomes 5 defenses i un central i mig , i tambe i ha poc centrocampieste de contencio (Yuri, Gerard, recio). hem de pensar que la tercera en dos grogues al mateix partit se descansa. i a partir de gener no es poden fitxar jugadors.

    un altre problema possible en la plantilla actual es la sortida de pilota des de detras (si no aporta molt el Simon) era un dels problemes de l'any passat

  71. Escrit per : Anònim
  72. ja que l'amposta no pot portar cap equip de segona divisio com van prometre para festes podeu vindre a vore un gran partit de futbol sala al pavello lo dia 15 a les 20,00h, ja que l'asociassio de futbol sala seu a currat i porten al benicarlo equip de divisio d'honor la maxima categoria del futbol sala español
    US ESPEREM A TOTS

  73. Escrit per : Anònim
  74. per mi tota la gent k es juga una cama cada diumenge es mereix tot el meu respecte no importe a la categoria k jugue pero menos el corbera tot el k em nombres son filials en camp d herba artificial financiants per els ajuntaments en poder feru..s ha de valorar el k es te pq pitjor es no tindreu

  75. Escrit per : Anònim
  76. no se com podeu dir qu vaya gran pretemporada quan casi tots els equips son de inferior categoria sense menosprecia aningu pero aixo pareix la pretemporada d'un equip de primera regional,una vegada mes lamentable pero men trestan i hague gent com vatros que u trobe tot be a nesta junta aixi anirem d'aqui un parell d'anys a primera regional

  77. Escrit per : Anònim
  78. Para l'any que be em de buscar ekips de segona B o segona A i algun de tercera

  79. Escrit per : Anònim
  80. Lo dimarts van opera a Jose Lucha i no jugara la pretemporada i los primers partits de lliga

    Anims Jose recuperat!!!

    Visca L'amposta!!!!

  81. Escrit per : Anònim
  82. baby a fichado por el almeria "B" i entrenara todos los dias con el primer equipo

  83. Escrit per : Anònim
  84. a vore si aprenem algo de la rapitenca per al dia de la presentacio porten al nastic

  85. Escrit per : Anònim
  86. Crispat vesten a la rapitenca k a lo millor tu donara tot ia k porten al nàstik L'amposta fa lo k pot

    Anims Jose!!!

    Visca L'amposta

  87. Escrit per : Anònim
  88. Que mes dona si en la pretemporada jugem contra uns equips millors o pitjors.L'important es la temporada que farem a 3ª divisio.Qui no estigue content que vagi a vore futbol a la rapita.
    estem farts dels ampostins acomplexats que nomes fan comparacions en tot el que fa la rapitenca.
    SOM AMPOSTINS
    VISCA L'AMPOSTA

  89. Escrit per : Anònim
  90. Josep tens tota la raó l'important es lo que farem durant la lliga jugant a tercera.

    Anims Jose!!!!

    Visca L'amposta!!!!!!!

  91. Escrit per : Anònim
  92. jo no tinc que anarmem a cap rapitenca igual fa mes anys que tu que vaig a vore l'amposta,lo que pasa es esta gran junta que tenim va prometre unes coses i no les compleixen l'unic que saben fer es pujar les quotes del futbol base para aixi tapar los forats del primer i lo primer que tenen que fer ea arreglar lo futbol base perque esta mort ia neste pas se quedaran sense futbol base perque los pares comencen a esta una mica cremats

  93. Escrit per : Anònim
  94. Crispat per a mi l'important es guanya los parits de lliga i pel que veig per a tu la pretemporada
    au dixemu anar

    Visca L'amposta!!!!!

    Anims Jose!!!

  95. Escrit per : Anònim
  96. ¿Para cuando la retransmisión de los partidos por internet?

  97. Escrit per : Anònim
  98. A L'ebre posa que Germàn encara no ha dit res i que aquesta temporada no estarà en L'amposta.
    Els nous fitxatges son Eden Pitarque Lluis Raul Miguelet Simón.

    Visca Lamposta!!!

    Anims Jose!!!

  99. Escrit per : Anònim
  100. futbolera tu no se quans d'anys fa que vas a vore l'amposta pero per a mi fe una bona pretemporada es lo mes important per e despues fe una bona temporada i com mes bons siguen els equips de pretemporada mes nivell agafes per comensa la lliga a un nivell alt,i tambe et vull dir que els fixatges que em fet no tenen prou nivell per juga a tercera

  101. Escrit per : Anònim
  102. Cripat digues lo que tagrada de L'amposta perque me sembla que no tagrada res pos feste entrenador de L'amposta però millor que Fabregat no u faras.

    Anims Jose!!!!
    Visca L'amposta!!!!!

  103. Escrit per : Anònim
  104. jo no e dit res de fabregat per a mi es un gran entrenador a mi lo que no m'agrada es la gentusa esta que gestiona a l'amposta ja vorem que faran quan s'acaben totes les ajudes economiques fotran lo camp i deixaran lo club mes empeñat que quan lo van agafa o llavors aniram a buscar los jugadors del poble que juguen gratis

  105. Escrit per : Anònim
  106. Crispat ets un tocacollons.
    Pero que em de fer, vagis on vagis i facis el que facis sempre et toca un tocacolons.A vore crispadet, que ens importa a natros els anys que fa que vas a vore l'amposta.Vols una medalleta o vols que t'aplaudim tots.
    I pels anys que vas a vore l'amposta dones la sensacio de no tindre ni idea de futbol.
    Una bona pretemporada i esta preparat fisicament en un equip de primera si que es important, pero en una tercera divisio se te que tindre una bona preparacio fisica i un bon entrenament per començar be, pero que juguis contra en nastic o contra el gratallops ni te importancia per guanyar el primer partit de lliga.
    Au descansar una mica crispadet meu i deixar a la junta treballar, i quan s'acabi la temporada criticar el que vulguis, pero ara deixans disfutar a tots els socis i aficionats uns grans partits de tercera divisio l l'estadi.
    VISCA L'AMPOSTA

  107. Escrit per : Anònim
  108. Eics? menys barallar-se i més animar léquip.Ubay ha renovat o no futbolera?

  109. Escrit per : Anònim
  110. Eics? menys barallar-se i més animar léquip.Ubay ha renovat o no futbolera?

  111. Escrit per : Anònim
  112. me penso josepet que lo que no tens ni idea ets tu ara sortiu tots los fanatics on estaveu anys atras amagats baix les pedres i ara sortiu tots, me penso per lo que veig en los comentaris que la majoria pareixeu que sigueseu de junta o uns llepantes,i si vull critica criticare a la junta lo que me donigue la gana au ves i gitat i somia en la junta,i te recordo que la tercera es casi professinal i em de esta preparats al maxim perque com millor comensesem millor anirem,sino despues sortireu tots los que ara esteu en l'equip a criticar com sempre

  113. Escrit per : Anònim
  114. Anonim Uperque meu preguntes a mi??
    si si a renovat

    Anims Jose!!!!

    Visca L'amposta!!!

  115. Escrit per : Anònim
  116. Anonim com et diuen???

  117. Escrit per : Anònim
  118. Crispadet tu no ets mes tonto perque no t'antenes. Ni soc de la junta ni soc fanatic ni totes les burrades que dius.
    Nomes que aficionats hipocrites, negatius i tocacollons com tu a l'amposta no els volem.
    Si no estas content com es fan les coses te quedes a casa a jugar al parxis.
    Si tots pensesem com tu vaja merda d'aficio qu trindriem al poble.
    Pensa en positiu crispadet meu i descansa. bona nit.

    VISCA L'AMPOSTA I A VERE SI EM CONSTESTES PRONTE CRISPADET.

  119. Escrit per : FRaN
  120. L'autor ha eliminat aquest comentari.
  121. Escrit per : FRaN
  122. Crispat Crispat...veig k a akest blog cada temporada entra un anormal de turno....
    Nomes te puk dir una cosa sobre lo k dius de la junta i tals.
    Lo dia de l'assamblea general potser estaves alla? Veritat k no? Jo trobo k es molt facil amagarse detras de un nom com et poses aki i comensar a criticar a la junta. Lo k hageses tingut de fer es venir a la junta com molts varem anar, i exposar les teves queixes directament a la Junta i no tindret d'esperar a opinar anonimament a una merda de blog (es una expresio, aquest blog mola :P)
    Aixi k et convido a k te calles duna p... vegada i si no estas conforme amb una cosa, t'esperes a lassamblea del pròxim any i dona la cara com molts van fer alhora de dir el que pensaven.
    El que fas tu es de cobards i recorda una cosa: Gent com tu es el k sobra a l'afició de l'Amposta.

  123. Escrit per : Anònim
  124. ola bona tarde

    els fitxatxes d'aquesta temporada de La'mposta són:
    - Raúl Jimenez
    - Simón
    - Pitarque
    - Eden
    - Lluís
    - Miquelet

    German algu seu va deure d'inventar perque no ha fitxat amb l'amposta encara no ha dit res a la junta.

    Visca L'amposta!!!

    Anims Jose!!!

  125. Escrit per : Anònim
  126. futbolera els fitxatxes que fiques fa molt temps que tots els sabem.
    A vere si alguna vegada ens fiques alguna primicia.

  127. Escrit per : Anònim
  128. en referencia a fran,

    perdona no fa molt que estic llegint este blog de l'amposta i crec que el teu ultim comentari sobra. fa molts d'anys que segueixo l'amposta i no com tu que fa dos dies (segurament).
    si opines fesho amb educacio.
    tothom esta en el seu dret de opinar ( sigui favorable o desfavorable).
    tinc un parell de preguntes per tu:

    -has jugat mai al futbol base de l'amposta o en el 1ºequip?
    - Saps que a l'amposta, amb el presupost, estadi, afició e futbolistes d'amposta,no hauria de haver passat 7 anys gastant amb jugadors de fora per aconseguir pujar a 3ºdivisio? es per si no ho sabies.

    qui pagara la deuta pendent. el futbol base? QUINA BROMA EH.ningun pare vol que el robin mes del que ho estan fent ara.

    (I NO EM CONTES QUE EN JUGADORS DE CASA ESTARIEM A REGIONAL PERQUE NO ES VERITAT).

    saps que en el futbol base, desde fa molts anys que només juguen els fills dels amics de la junta perque els paguen esmorzars .... ( que trist)

    per cert, este any em vaig passar a vore un entrenament del alevi i em caia la cara de vergonya de vere com els pares no estaven gens d'acord com tractava el entrenador als seus fills i el coordinador del futbol base s'amagava per no havber de parla amb els pares. ( QUE TRIST)

    una altra cosa, PERQUE ES FITXA JUGADORS DE ATRES POBLES PEL FUTBOL BASE? Per descendir?

    com a qualsevol equip de futbol hi ha gent que esta encontra i altres a favor, pero el que esta clar que no podem prioritzar el 1ºequip amb jugadors tots de fora i que els paguen una pasta tenin jugadors d'amposta millors, pero no els saben mantenir ni motivar.

    segurament fran ara contestaras sense sentit, perque nomes saps anar els domenges al camp i salta quan marca l'amposta pero no sents com ets robat més.

    gracies a qui a fet possible aquests blog.

  129. Escrit per : Anònim
  130. podrem sentir els partits esta temporada ?, sabeu algo