DIUMENGE 11 GENER (17:00.H) CF AMPOSTA - UE RAPITENCA.

dilluns, 21 de juliol del 2008

PRESENTACIÓ.

Aquest proper dimecres dia 23 de Juliol, a les vint hores de la tarda el CF Amposta realitzarà la presentació oficial de la plantilla per aquesta nova temporada 2008/09 a la tercera divisió.

Una plantilla que en principi esta formada per vint-i-un jugadors, catorze dels quals continuen de la temporada passada, mes les noves set incorporacions que tots ja coneixeu.
Desprès de la presentació els jugadors començaran la primera sessió de treball sota les ordres de Jordi Fabregat.

L’estrena de l’equip serà el proper diumenge 27 de juliol a les 19 hores en el primer partit amistós al camp del Masdenverge.

8 comentaris:

  1. Escrit per : Anònim
  2. Em fa molta gracia l'ultim anomim.
    Sembla que el futbol base subvenciona a tot el futbol d'amposta.
    Escolta si un xiquet vol fer un esport a la ciutat d'Amposta tots el pares ens em de rascar la butxaca com es normal(Tennis, esgrima, patinatge etc).
    Sembla que els pares que els seus xiquets van al futbol son els unics que paguen, son els unics que els roben els diners, i totom va contra el futbol base.
    Avui en dia si un xiquet vol fer esport s'ha de pagar i totom pagar.
    La diferencia es que els pares dels xiquets que fan un altre esport a AMPOSTA, paguem cada mes i callem, pero els del futbol base d'Amposta sempre estan protestan (Que si els diners, que si no els entrenen be, que si no arriven al primer equip).
    Si un jugador d'Amposta te nivell per jugar a tercera divisio, jugara, pero si no te nivell ni que el pare vulgui no jugara.
    A mes el fet de fer molts anys que vas a vere l'Amposta no et dona mes dret a parlar que un que fagi poc temps.

  3. Escrit per : Anònim
  4. Senyor administrador, a la vista del caire que está prenen aquest forum, crec que el millor sería que el canquesiu i d'aquesta manera els que volem a l'AMPOSTA i estem OREGULLOSOS de on estem, no tindriem que aguantar a DERROTISTES, INUTILS i CRITICONS, que nomes es miren al melic seu i dels seus fills.
    Per que estiguesiu tranquils, el prestec de 80000 € l'han avalat 3 persones de la JUNTA DIRECTIVA, aixi ho ting entes i hem consta que es veritat.
    SEMBLA QUE NOMES BUSQUEM 5 POTES AL GAT i NOMES UTILITCEM AQUEST FORUM PER FOTRE MERDA I CRITICAR NO ENTENC PERQUE QUAN EL CLUB MAI, MAI, MAI, MAI, MAI HABÍA ESTAT AL NIVELL ESPORTIU I SOCIAL COM ARA.
    El que pasa que el INUTILS que mai han sapigut posarse al freont de res ni han fet res, nomes saben CRITICAR i al fons es tot ENVEIJA i IMPOTENCIA de vore que l'AMPOSTA ha arribat allí on ells mai es podien imaginar.
    AIXO VOLIEU ?, POS RES QUE TORNIGUEN ELS TEMPS QUE ANAVEM A JUGAR PER ESTOS CAMPS DE REGIONAL I AL CLUB NO COBRABA NINGU, AIXÓ ES LO QUE VOLEU.
    ESPERO QUE LA GENT QUE ESTIME A L'AMPOSTA PLANTE CARA A TOTS AQUESTS QUE NOMES VOLEM VORE A L'AMPOSTA AFONAT I QUE NO PODEN PAIR QUE ESTIGUESIM ON ESTEM A PESAR D'ELLS QUE MAI HAN SEGUT CAPAÇOS DE FER RES DE RES DE RES.
    PER FAVOR TANQUEO LO FORUM, NO VULL QUE NINGU MES TINGUI L'OCASIÓ DE MALPARMAR MES AL NOSTRE CLUB I ALS POBLES DIRECTIUS QUE S'HAN DEIXAT LA PELL PEL CLUB.

    HO SENTO PERO TENIA QUE DIRO.
    MAI MES TORNARÉ A OPINAR,

  5. Escrit per : Anònim
  6. Sentit comu crec k tens molta rao entre tots hem de fer callar aquesta gent, pero en fets i en arguments. No apoio per a res la idea de tancar aquest blog k dius tu, crec k la gent pot opinar tingui rao o no, per aixo es un foro, i se la de fer callar amb raonaments i sempre sense insultar a ningu (com has fet tu i no alguns altres) .
    Tota aquesta gent k barreja el futbol base amb el primer equip demostren k sols miren el be del seu fill, i no del club Futbol d,Amposta, i mes despres d,unes campanyes tant brillants k ens han portat fins la 3 divisio. Sols per aixo s,ha d,estar content del nostre equip, i no dir tonteries del futbol base, coordinadors, etc.
    A n,este anonim li diria k on estava els dijous passat a la junta anual k es va fer del futbol base, ja k erem quatre gats, es alli on es tenien k dir totes les penuries del futbol base si es k les hi han, ja k a aquest dijuos ningu va dir res de tot lo k dius tu, era a llavors k s,havia de parlar no ara aqui al forum k no es treu res i en l,anonimat.
    Ah, per cert les teves paraules es contradiuen, ja k si tant malament funciona el futbol base per q es va arribar tots los equips a les finals de les promocions d,ascens, aixo ja es un exit. Juvenil A fins l,ultim partit va estar a punt de pujar, el cadet tame, i l,infantil i l,alevi mas de lo mismo. Crec jo k aixo es un exit i cap equip provincial ho ha fet ficar a les promocions en totes les categoria un equip (per cert vam ser felicitats per la fedearacio per aquest fet). D,aqui uns anys algun jugador fara el salt amb l,Amposta, aixo si abans no mos las fotut pel cami (k aixo es una altra cosa k tendriem k parlar) los bons mos los foten com enguany k ja vorem 2 o 3 jugadors han estat tentats per Nastic, Espanyol, etc. Tot aixo es va comentar a la junta de dijous no meu invento eh.
    BUENO TOTS UNITS VISCA L,AMPOSTA

  7. Escrit per : Anònim
  8. He llegit que Olabe al final no fitxa pel Tortosa,seria una bona oportunitat perque l´Amposta el intentesa fitxa.Ubay i Olabe seria una molt bona parella de centrals

  9. Escrit per : Anònim
  10. acaba de sortir el calendari a la federacio.Per comença en la primera jornada RAPITENCA-AMPOSTA

  11. Escrit per : Anònim
  12. ola Bon dia si ia a sortit el calanderi de la temporada poseulo a la web de L'AMPOSTA per favor

    Anims Jose!!!
    Visca L'AMPOSTA!!!

  13. Escrit per : Anònim
  14. 1)RAPITENCA-AMPOSTA
    2)AMPOSTA-MANLLEU
    3)REUS-AMPOSTA
    4)AMPOSTA -ESPANYOL
    5)MATARO-AMPOSTA
    6)AMPOSTA-PREMIA
    7)POBLA MAFUMET-AMPOSTA
    8)AMPOSTA-CASSA
    9)BLANES-AMPOSTA
    10)AMPOSTA-SANTBIA
    11)AMPOSTA-PALAMOS
    12)HOSPITALET-AMPOSTA
    13)AMPOSTA-MIAPUESTA
    14)VILANOVA-AMPOSTA
    15)AMPOSTA-BANYOLES
    16)EUROPA-AMPOSTA
    17)AMPOSTA-BALAGUER
    18)PRAT-AMPOSTA
    19)AMPOSTA-CORNELLA

  15. Escrit per : Anònim
  16. És un bon calendari, als equips forts com més al principi millor